Astrid De Bruycker

Mijn naam is Astrid en woon al mijn hele leven aan de rand van Gent.
In 2018 werd ik voor het eerst mama van een zoontje. Alles rond zwangerschap, bevalling en kraamperiode intrigeerde me enorm! Het was pas na de geboorte van mijn dochter in 2020 dat ik de sprong durfde wagen om de opleiding tot doula aan te vatten.

Voor mij zijn mijn zwangerschappen en bevallingen de meest bijzondere en wonderlijke belevenissen uit mijn leven. Het lijkt me dan ook heerlijk om ouders te begeleiden om mee aan hun eigen verhaal  te schrijven.
Maar wat als je niet meteen weet waar dat verhaal aan te vatten? Of je hebt eerdere ervaringen, maar wil het deze keer anders aanpakken? Geen nood, er zijn voldoende mensen die staan te springen je hierbij te begeleiden, informeren en ondersteunen. En één zo iemand ben ik!
Ik geloof er in dat er pas weloverwogen keuzes gemaakt kunnen worden als je alle mogelijkheden kent.
Om keuzes te kunnen maken rond je zwangerschapsbegeleiding en bevalling moet het aanbod eerst helder zijn. Als leerkracht en maatschappelijk werkster van opleiding vind ik het dan ook zeer fijn om me in het bevallingslandschap te verdiepen en nadien jullie wegwijs te maken. Naast kennis hecht ik evenveel belang aan de gevoelens, emoties en verwachtingen die in jullie verhaal aan bod komen.
Hiermee hoop ik koppels en vrouwen hun vertrouwen te laten groeien en zo volledig in hun kracht te staan om dit avontuur aan te vatten en zelf vorm te geven. Om hun eigen hart als raadgever voorop te stellen.

Naast de opleiding tot doula volg ik ook een verdieping rond zwangerschapsverlies en -afbreking, dus voor vragen hierrond mag je me zeker ook altijd contacteren.

Ik kijk er ook naar uit om van elkaar te leren en waarbij ik heel dankbaar ben voor elke ervaring die ook mij rijker maakt.
Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer info of een ruimere kennismaking via een mailtje aan ooievaars.bloemkolen@gmail.com . 

Ik kijk er enorm naar uit jullie verhaal te beluisteren en samen op pad te gaan!

Astrid

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.