Carolien Cantaert

Hey, Ik ben Carolien, creatief, zorgzaam en een tikkeltje …

Lesgeven en zorg dragen voor kleuters was mijn passie, elke dag weer die verwondering op die gezichtjes, zalig. Die passie breidde zich uit toen ik mama werd. Toen besefte ik dat er nog een hele andere wereld was, die ik nog niet had ontdekt. De ervaring van mama worden had zoveel impact op mij en door mijn nieuwsgierigheid ben ik mij beginnen verdiepen in alles wat te maken heeft met zwangerschap en de bevalling. Ik voelde dat ik zo graag deze waardevolle informatie wilde delen met andere vrouwen en hun partner.
Dankzij dit volle rugzakje aan informatie stond ik veel sterker in mij tweede zwangerschap en bevalling. Ik koos toen zelf voor de begeleiding van een doula. Na deze ervaring wist ik wat ik wou doen: Ik wil als doula vrouwen informeren, begeleiden, in hun kracht zetten, zelfvertrouwen geven tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling.
Kinderen worden zo puur geboren en daarom verdiep ik mij ook graag in natuurlijk, bewust en duurzaam ouderschap. Mijn ervaringen rond wasbare luiers, natuurlijke producten, … wil ik ook heel graag delen met jullie.
Het zou heel fijn zijn om jullie te mogen begeleiden in deze reis naar het ouderschap. Als jullie iets meer willen weten, mogen jullie mij contacteren.
Wie weet tot snel

Liefs,

Carolien
cantaert.carolien@hotmail.com – 0495788693

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.