Caroline Devulder

Caroline Devulder

+32 479 302 650
caroline@caromama.be
caromama.be

Mijn naam is Caroline en ik woon in De Pinte. Mijn naam is Caroline en sinds de bevalling van mijn zoontje ben ik me gaan onderdompelen in de mama-wereld. Ik werd naast fotograaf ook doula zodat ik andere mama’s en hun partner zou kunnen ondersteunen bij hun bevalling. De beste beslissing ooit want dit “beroep” heeft me zoveel rijker gemaakt.

Als geboortefotograaf wou ik ook heel graag doula worden zodat ik aanstaande mama’s kan steunen bij de bevalling. Een geboorte is iets uniek en zo bijzonder. Het is iets waar iedere vrouw positief zou moeten op kunnen terug kijken.
Ik voel me enorm gezegend door fotografie te kunnen combineren met het doula-zijn en hoop die positiviteit aan veel ouders te kunnen doorgeven.

Sinds 2019 ben ik ook een webshop voor mama’s gestart met onder andere borstvoedingsthee om mama’s nog beter in de watten te leggen.

Willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Aarzel niet om me te contacteren. Ik kijk er alvast heel erg naar uit !

Groetjes,
Caroline

Mijn naam is Caroline en sinds de bevalling van mijn zoontje ben ik me gaan onderdompelen in de mama-wereld. Ik werd doula zodat ik andere mama's en hun partner zou kunnen ondersteunen bij hun bevalling. De beste beslissing ooit want dit "beroep" heeft me zoveel rijker gemaakt. Sinds januari 2019 ben ik ook een webshop begonnen die volledig gericht is op mama's. Je vindt er producten die mama's helpen tijdens de zwangerschap en steun bieden tijdens de bevalling en kraamtijd. Naast doula ben ik ook fotograaf, gespecialiseeerd in geboortes (bevallingen), zwangerschappen en melkbadfotoshoots.
Posts created 1

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven