Céline Hutse

Hey lieve vrouw!

Zelfzorg én ondersteuning, dat is iets wat ik enorm heb gemist en onderschat tijdens en na mijn eigen eerste (pittige) bevalling. Het was een traumatische ervaring, maar het zette me wel aan tot het volgen van allerlei opleidingen, zoals de doula opleiding.

Bij mijn tweede zwangerschap heb ik me goed ingelezen en laten omringen door professionals. Ik leerde (met vallen en opstaan) de controle los te laten en liet me ondersteunen waar nodig.  En ja, ik had toen een droombevalling! Die is voor iedereen anders natuurlijk. Voor mij was het ideale scenario een bevalling in bad. Maar wat ik nog belangrijker vond, was dat mijn wensen en rechten gerespecteerd werden. Ik maakte een geboorteplan op en wist wat te doen wanneer het anders zou lopen. Ik voelde me goed voorbereid en had vertrouwen in mijn lichaam en baby. En het was top!!

Die eerste bevalling heeft een zaadje geplant… Een zaadje dat begon te groeien en te bloeien. Een zaadje dat vorm kreeg tot de vrouw en ondernemer die ik nu ben. En daar ben ik heel dankbaar voor.

Wat is nu een meerwaarde om mij als doula te nemen, naast de andere prachtige doula’s?

Ik verdiepte me vooral in natuurlijke ondersteuning, zoals aromatherapie, kruiden, ontspanning, massages, zelfzorg,… Ik heb ook persoonlijke ervaring met zwangerschapsverlies. Ik wil je graag bijstaan om jouw/jullie sterrenkindje op een serene en liefdevolle manier ter wereld te brengen, maar je toch volledig in je kracht zetten.

Ik ben op zoek naar jou/koppels in de regio Vlaamse Ardennen om mijn stage (gereduceerde prijs) te kunnen afronden.

En dan is het nu aan jou, want ik wil dat jij ook helemaal kan openbloeien.

Bel of e-mail me voor een vrijblijvend gesprek. Ik kijk er al naar uit!

Veel liefs, Céline

Gegevens:

www.groeienenbloeien.be

Webshop

Pre- en postnatale doula

Berendries 74

9660 Brakel

Tel: 0485/ 06 03 94

BTW: BE0711 683 654

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.