Chloé Lemonne

Wie ben ik ? 

Hallo ! Ik ben Chloé, vroedvrouw en doula, vroeger cameravrouw en danseres, die steeds meer streeft om een zinvolle pad van persoonlijke groei op te volgen. Ik ben ook mama van een jongetje, het lief van Dries en de oudste van 3 zussen. Ik kom van Brussel, en ben verhuisd naar Gent omwille van mijn liefde voor de stad. Mijn droom om in Gent te wonen en daar een nieuwe realiteit te creëren gaf mij het gevoel van, “alles kan! ». Ik droom van het ontwerpen van een gigantische moestuin om ons altijd te voeden. Ik hou van reizen  en mijn creativiteit te laten ontploffen. Ik voed mijn ziel door de stapels boeken die ik continu lees. Ik ben van de ochtend, ik hou van de energie van een nieuw begin. Mijn droom is om lekker te koken, met groenten uit de moestuin, voor ouders die net bevallen zijn van hun baby en er « gewoon » zijn, ondersteunend, voor alle fases van ouderschap, van de preconceptie tot laat in de postnatale periode.

Wat zit er in mijn tas ? 

Ik zet mijn verloskundige-hoed op voor thuisbevallingen en mijn doula-hoed op voor als we naar het ziekenhuis gaan. Ik neem graag al mijn kleine hulpmiddelen voor lichaam, hart, ziel en geest mee : Ik werk veel met de placenta als medicijn, met Bachbloesems, gemmotherapie, allerlei kruiden en nog een heleboel hulpmiddelen: kunsttherapie, affirmaties, energetiek, massage, rebozo, … maar ook mijn intuïtie, mijn gevoelens en mijn ervaring als vrouw en moeder.

Mijn visie ?

Ik vertrek altijd met de diepe overtuiging dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Van daaruit is het mijn rol om er te zijn voor je wensen, om een boost van vertrouwen en ondersteuning te geven. Mijn intuïtieve begeleiding is erop gericht om je zowel fysiek als emotioneel te voeden, zodat je jou volledige kracht kan (her)ontdekken door de avontuur van ouderschap.

Waar werk ik ?

In België, regio groot Gent, op huisbezoek. Voor bevallingen thuis of in andere geboorteplaatsen rijd ik maximum 30 minuten vanuit Destelbergen.

tel: 0472761372

email:
website:

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.