De kracht van cyclisch -en seizoensbewustzijn denken

Vrijdag 24 januari 2020 

We hebben leren leven in de illusie dat tijd lineair is; verleden, heden en toekomst in een altijd maar voortschrijdende pas. Nochtans zijn we omgeven door en ingebed in het cyclische: dag en nachtcyclus, maancyclus seizoenencyclus, planetencyclus en natuurlijk ook vrouwencyclus, organencycli en levenscycli…. en zelfs bij de komst van een nieuwe baby doorlopen we alle seizoenen, zowel letterlijk als figuurlijk.
Door het stilstaan bij de krachten van de verschillende seizoenen, van de verschillende fasen, gaan we deze bewuster kunnen erkennen. Waarna ze voor ons gaan leven. Dan kunnen we ermee dansen, werken en spelen. Zo wordt het cyclische een kracht en een zegen.

 

Voormiddag:
Via een korte versie van het ‘Vier vrouwen in elke vrouw’
©– mandala-spel wordt de energie van de verschillende fasen en de verbondenheid tussen vele natuurlijke cycli letterlijk zichtbaar gemaakt. Waardoor de vele informatie makkelijker kan opgenomen worden.

Namiddag:
Om het geheel persoonlijker te ervaren en zo verder te integreren, maken we in de namiddag via meditatie contact met onze innerlijke seizoenen en hun overgangen. ’Geschenken van het Vruchtbare Veld en de cyclus van CreatieKracht’
©: is een meditatie/visualisatie met geïntegreerd teken/schrijf moment. Dit teken/schrijf moment ‘bewaard’ de ervaring, een deelronde verdiept en verrijkt het geheel.

Ria Beyens
Mijn levenswerk en passie is om vrouwen bij hun authentieke wilde basiskracht te brengen en het zusterschap te herstellen. Ik geef dit vorm als lesgeefster in verschillende cursussen, in persoonlijke begeleidingstrajecten en als creatief vormgeefster. Vier basiskrachten dragen mijn werk: weten, voelen, ervaren en delen.
Dit alles wordt ondersteund door mijn levens- en 
werkervaringen als o.a. zelfstandige vroedvrouw, herboriste, Moon Mother, auteur,… 

Ik ben moeder van 2 volwassen kinderen en weduwe. 

Foto Ria door Brigitte Martens

Het vrouwenpad bewandelen en ontsluieren is de rode draad in mijn hele zijn. Ik verbind archeologie en geschied-en-is, met biologie en fysiologie, met sociologie en zelfontplooiing, met rituelen en sjamanistische spiritualiteit, tot sleutels die uitnodigen tot voller vrouw zijn, tot ontdekken van de geheimen in jezelf, waardoor je kijk op de wereld en op jezelf voorgoed verandert. 

Dit beloofd een verdiepende workshop te worden, zeker voor vrouwen die vrouwen (willen) ondersteunen!

Tijdstip: 24 januari 2020 van 9u30 tot 17u

Locatie: Lage Kaart 52, 2930 Brasschaat

Prijs
Leden VFvD € 75,-
Niet-leden € 100,-
Inclusief koffie/thee, tussendoortje en aanwezigheidsattest.

Breng je eigen lunch mee!

Dagindeling
9u30 Onthaal

9u45 programma voormiddag

12u30 Lunch

13u30 programma namiddag

Einde voorzien rond 17u

De cursus gaat door bij minimaal 8 inschrijvingen. Maximum 15 deelnemers.
Inschrijving mogelijk tot 20 januari 2020. Bij onvoldoende inschrijvingen wordt het inschrijvingsgeld integraal terug gestort.

Inschrijving is definitief na betaling, 
met vermelding van ‘naam + cyclisch 2020’ , 
op rek.nr. IBAN BE87 7390 1783 7994 BIC: KREDBEBB 
op naam van Vlaamse Federatie van Doula’s

Zodra de betaling gebeurd is, ontvangt u een bevestigingsmail (gelieve deze af te drukken en mee te brengen)

Bij annulatie
Tot 1 maand voor aanvang van de cursus wordt het bedrag teruggestort verminderd met 10% administratiekosten. Binnen de maand voor aanvang van de cursus wordt het bedrag niet teruggestort. Indien een andere persoon je plaats kan innemen, betalen we het inschrijvingsgeld terug verminderd met 25 % administratiekosten.

Bij afwezigheid op workshop kunnen enkel leden omwille van doula-begeleiding een waardebon ontvangen voor een volgende workshop georganiseerd door VFvD.

Nog vragen over deze workshop? Mail ons dan even.

Gegevens Ria Beyens:

riabeyens@gmail.com

gsm: 0478 44 74 59
Vanaf eind november www.matrice-and-co.com

https://www.facebook.com/pg/viervrouweninelkevrouw/photos/? ref=page_internalhttps://www.facebook.com/Baar-Moeder-School-Matrice- co-119870359415634/?modal=admin_todo_tour

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.