Cynthia Bracke

+32496344429

Facebook

fotografiecynthiabracke.be

Liefste toekomstige mama’s en partners, Ik ben Cynthia, geboorte- lifestyle fotograaf en Doula, maar vooral mama van 2 Spookjes, Maily en Steal.
Ik leerde een Doula kennen toen ik men eerst weg in geboortefotografie had gevonden. Ik vond het zo uniek, zo prachtig en zo een meerwaarde dat ik me wat gaan “verdiepen” ben. De stap naar Doula was toen voor mij een automatische stap. Ik besefte toen meer dan ooit tevoren dat er naast een medische ondersteuning, een heel grote nood is aan emotionele en steunende begeleiding. Ook bij mijn bevallingen heb ik dit gemist, want jammer genoeg wist ik toen nog niet van het bestaan af.

Er zijn zoveel meer mogelijkheden dan ze jou vertellen in een ziekenhuis, je kan elke bevalling als een droom laten gebeuren, maar je moet er natuurlijk weet van hebben. Nog een reden dat ik hierin ben verder gegaan, want ik wil dat mama’s hun eigenweg kunnen volgen als het medisch verantwoord is.
Als Doula maak ik deel uit van een belangrijk pakketje in jou zwnagerschap, en is het me steeds een eer dat ik jullie hierin mag begeleiden. Ik zal altijd goed jullie wensen communiceren naar het medische team zodat zij hier ook rekening met kunnen houden. Elke Doula is uniek, ieder heeft zijn eigen reden voor de keuze van dit vak en de werkwijze met zen mama’s. Ik ben iemand oprecht, sociaal, iemand die graag lacht en voor ontspanningen zorgt. Maar ik leg vooral heel men ziel in jullie begeleiding.
Jij kan steeds met alles bij me terrecht
Liefs, Cynthia

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.