Delia Amoruso

Ik ben Delia Amoruso,

mama van Vic (°2013) en Jef (°2016). Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor alles wat met zwangerschap en geboorte te maken had. Toen ik 18 jaar was, had ik puur uit interesse al tal van zwangerschapsboeken gelezen. Omdat vooral de psychologische kant me aansprak en minder het medische, koos ik voor de richting psychologie en behaalde ik in 2008 mijn Master. Sinds 2015 ben ik als zelfstandige fulltime aan de slag als trainer en coach. 

Bolle buiken en zwangerschappen bleven me echter aanspreken. En meer dan eens overwoog ik om de Bachelor vroedkunde te volgen. Het feit dat je als vroedvrouw aan de zijlijn mag staan van een van de meest prachtige processen in een mensenleven fascineerde me enorm. Zo kwam ik terecht bij de Doula opleiding. De rol van doula integreert immers twee aspecten die me enorm aanspreken: zwangerschap, bevalling, geboorte én psychologie. 

Als doula is het mijn missie om jou te helpen in je kracht te gaan staan. Zodat je bevalling een mooie bronervaring wordt waar je een leve lang kracht uit kan putten en met een warm hart aan kan terugdenken.

 

GSM: 0494/225710

Email: info@delia-amoruso.be

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.