Dominique Ghomid

douladomi.be
info@douladomi.be
facebook.com/douladomi
+32 495 71 86 98

Dag lieve (nieuwe) mama’s en papa’s. Ik ben Dominique, doula in opleiding uit Limburg. Ik ben mama van één dochter maar binnenkort komt er nog een meisje bij! Van opleiding ben ik opvoedster en ik heb een aantal jaren in de bijzondere jeugdzorg gewerkt.

Al van kleins af aan heb ik een fascinatie voor vrouwen, zwangerschappen en geboortes. Tijdens mijn jeugd was ik steevast omringd met baby’s en was ik telkens opnieuw verbaasd hoe kleine levens tot groei komen. Ik heb heel lang uitgekeken naar zelf mama worden. Tijdens mijn zwangerschap heb ik het geluk gehad om begeleid te worden door een fantastische doula in opleiding. Ook de vroedvrouwen van Geboortehuis De Zon hebben mij nog meer gesterkt in het belang van een natuurlijke bevalling. Na mijn eigen bevallingservaring besloot ik de opleiding tot doula aan te vatten omdat ik graag andere ouders dezelfde ervaring gun. Na het begeleiden van mijn eerste bevalling wist ik het helemaal zeker, dit wil ik doen! Want wanneer (zwangere) vrouwen in hun kracht worden gezet, zijn er geen grenzen aan hun kunnen! Hiertoe wil ik heel graag mijn steentje bijdragen door hun persoonlijk te begeleiden tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd
Ik ben gespecialiseerd in verschillende ontspanningstechnieken, waaronder holistic pulsing, moxa en reflexologie. Daarnaast ben ik een gecertificeerde HypnoBirthing docent.

Samen met jullie ga ik op zoek naar hoe we de begeleiding vorm kunnen geven zodat deze helemaal bij jullie past.
Ik ben actief in Limburg en Antwerpen. Ik sta open voor elke vraag dus aarzel niet om mij te contacteren.

Lieve groet

Dominique

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.