Elke De Meyer

Elke De Meyer

+32 495 17 34 09
elke.demeyer@hotmail.com
doula-elke.be

Ik ben Elke en in eerste plaats mama van 3 prachtige kinderen. Mijn eigen bevallingservaringen zijn zo heerlijk positief en vreemd genoeg heb ik mij hierover lange tijd ‘schuldig’ gevoeld… Je hoort immers vooral de negatieve verhalen. Ik dacht dat ik één van die weinige was die ‘geluk’ heeft gehad.
Nu bekijk ik dit anders…

In eerste instantie wens ik iedere vrouw een mooie bevallingservaring toe, maar eigenlijk vind ik dat elke vrouw het verdient, ongeacht hoe de bevalling ook verloopt. Sterker nog; ik vind dat elke vrouw er recht op heeft!

En ik geloof dat dit kan. Daarom wil ik je begeleiden en ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling door eerlijke informatie te geven, door een luisterend oor te zijn, door een vertrouwensfiguur te zijn gedurende deze unieke gebeurtenis in je leven: de geboorte van je kind.

Ik ben afgestudeerd als doula in 2014, ik ben actief lid van de Vlaamse Federatie van Vlaamse Doula’s. Ik laat me geregeld bijscholen door tal van workshops. Daarnaast ben ik kandidaat borstvoedingsconsulente en zal in de nabije toekomst starten met het geven van infosessies rond borstvoeding.

Ik ben actief in Vlaams Brabant en Limburg. Ik sta open voor elke vraag dus aarzel niet om me te contacteren.

Groetjes
Elke

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.