Emmy Ameel

Emmy Ameel

0499 13 28 51
emmy.ameel@gmail.com
doulaemmy.com

Ik ben Emmy, vrouw, mama van 2 meisjes en doula in opleiding.

Mijn eerste bevalling is mij overkomen, ik heb nooit het gevoel gehad dat ik iets te zeggen had over die geboorte en dat is lange tijd aan mij blijven knagen. Tot de geboorte van mijn jongste. Ik besloot de touwtjes in handen te nemen, zowel voor als tijdens de geboorte. En nooit voelde ik me zo krachtig als toen. Het doula-vuur, dat ergens diep in mij verscholen zat, is toen aangewakkerd. En daar ben ik zo dankbaar voor.

De geboorte van je kind, dat is life changing, voor mama, papa én kind. Het is dan ook echt de moeite om stil te staan bij hoe je de geboorte ziet, hoe je die wil beleven. En geloof me, er valt heel wat te bespreken vooraf en je kan je echt wel voorbereiden.

‘Don’t just hope for a wonderful birth, prepare for one’
Er is zo veel dat op je afkomt als je zwanger bent. Je zit wellicht vol vragen, onzekerheden of bezorgdheden. Misschien ben je angstig als je denkt aan de bevalling.

Als doula help ik je wegwijs maken. Ik geef je de nodige info en maak je bewust van je keuzes en rechten. Ik zet je aan tot nadenken over bepaalde zaken. Ook als je het eventjes niet meer weet, dan ben ik er. Ik geef je mijn tijd, mijn bewuste aandacht en mijn vertrouwen. Ik ben je geboorte-partner.

Van zodra je de eerste wee voelt, kom ik af. Ik ga met jullie mee naar het ziekenhuis (als je daar wenst te bevallen) en sta jullie bij met raad en daad, tot de baby er is. Ik zeg jullie, want ook jouw partner verdient aandacht, geruststelling en ondersteuning. Mijn verlichtende handen, mijn tips en tricks, mijn bewuste aanwezigheid en mijn vertrouwen in jouw kracht, mama, helpen je om je kindje in alle veiligheid te baren.

Het is een eer om samen met jou en je partner deze bijzondere reis aan te gaan. Wil je meer weten over wat ik te bieden heb? Kijk eens even op mijn site of bel/mail mij vrijblijvend.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.​

Liefs,
Emmy

Ik ben actief in de regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen, op maximum een uur rijden van Wingene.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.