Erinke Blokland

Hallo!

Mijn naam is Erinke, ik woon vlakbij Hasselt samen met mijn partner Laurens. Als jonge vrouw voelde ik het al een tijdje kriebelen om voor mijzelf te gaan onderzoeken wat dat nu eigenlijk betekent ‘vrouw zijn’. Vele vrouwencirkels, retreats, boeken en gesprekken later, voel ik dat het tijd is om nog dieper te zakken. Mijn fascinatie voor de zwangerschap en geboorte was al langer aanwezig maar heeft nu een stevige bedding gekregen door mijn eigen innerlijk werk en door mijn diepe waardering voor vrouwen, de dragers van het leven. Vanuit deze plek ga ik graag in verbinding met jullie.
Binnen mijn doula services wil ik…
…de focus leggen op het diep vertrouwen in je eigen lichaam en levenspad, alsook oog hebben voor de transformatie die zal plaatsvinden op verschillende niveau’s.
…vrouwen en partners informatief ondersteunen in het maken en doorvoelen van hun eigen keuzes.
…technieken aanleren zodat je als partner vanuit zelfvertrouwen je vrouw kunt ondersteunen voor en tijdens het geboorteproces.
…in verbinding gaan met jullie en samen voelen wat er nodig is op elk uniek moment, vanuit intuïtie, respect en eerlijke communicatie.
…jou als vrouw ondersteunen om in jezelf en de power van je eigen lichaam te geloven.
Voel jij van binnen een ‘JA!’ bij het lezen van deze tekst. Dan nodig ik je uit om eens in gesprek te gaan met mij en te voelen of een doula-traject iets is dat bij jullie past.
Momenteel ben ik nog bezig met de opleiding als geboorte-doula, ik ben dus vol enthousiasme op zoek naar stage-ervaringen. Ik ben vooral op zoek naar koppels regio Hasselt met een wens voor een thuisgeboorte. Ik voel dat het hoe dan ook waardevol gaat zijn en dat we veel van elkaar zullen kunnen leren.
Je kan me online vinden via instagram @barefootwoman,
mij een mailtje sturen naar erinkeblokland@hotmail.be,
of mij contacteren via 0470509369.
Ik kijk ernaar uit iets van jullie te horen!
Heel veel liefs,
Doula – Erinke

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.