Femke Willems

Ik ben Femke, vroedvrouw en seksuoloog van opleiding. Maar eigenlijk al lang zoekende om van mijn passie mijn werk te maken. Vanuit die zoektocht heb ik de koppeling met het spirituele ook gemaakt.

Zo ben ik enkele cursussen gaan doen die op mijn pad kwamen: reiki en energetische therapie. Beiden helpen met heling en het in gang zetten van het zelf genezend vermogen waar we allen toe in staat zijn. Daarnaast een cursus dus tot doula en de cursus Hypnobirthing.

De passie voor alles wat met zwangerschap en geboorte te maken heeft zit namelijk al lang in mij en blijft maar telkens weer naar boven komen. Maar voor ik de cursus tot doula gevolgd had wist ik niet hoe dit praktisch om te zetten en mensen te helpen. Daarbij het gebrek aan genoeg durf en moed om er uiteindelijk iets van te gaan maken deden me blijven trappelen ter plaatse. Toch wil ik nu de sprong  wagen en heb ik besloten voor mezelf een zelfstandige praktijk te starten onder de naam FreeBird Holistic Practice.

Een nieuwe start, een nieuw begin. Er is een vuurtje in mij aangewakkerd waar ik heel graag iets mee wil gaan doen. Niet alleen voor mezelf maar ook om bij anderen dit vuur in zichzelf te helpen ontdekken. Ik kijk er dan ook enorm naar uit dit magische proces mee te mogen begeleiden in de toekomst.

Ben je op zoek naar een doula in of rondom Oostende en voel je dat deze tekst wel resoneert?  Stuur me gerust vrijblijvend een berichtje op het e-mailadres freebirdpractice@outlook.com. Je kan me ook bellen op het nummer 0471 08 89 93. Wie weet bewandelen we binnenkort samen dit pad. 

Veel liefs, Femke.

www.freebirdpractice.be

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.