Harriet Ten Kate

Ik stel mezelf even voor.

Ik ben Harriët,  veertiger, mama van 3 ondertussen grote kinderen.  Ik woon in Destelbergen, vlakbij Gent.

Ook al was de laatste keer ondertussen een poos geleden, toch waren de geboortes van mijn kinderen zonder twijfel de meest intense momenten van mijn leven.  Op geen enkel ander moment voelde ik me tegelijk zo kwetsbaar én zo krachtig in contact met mezelf, mijn partner en mijn kindje.

Ik wens het iedere vrouw toe om met een positief gevoel terug te kunnen kijken naar haar beval-ervaring.  Doordat zij zich continu en onvoorwaardelijk liefdevol omhuld en ondersteund heeft geweten, op de unieke manier zoals zij het nodig had.  Doordat ze haar oerkracht heeft gevoeld en (samen met haar eventuele partner) is kunnen afdalen in de magische bevalbubbel.  Doordat ze volop erkenning voelde voor wat zij belangrijk vindt en de regie heeft kunnen bewaren over het (per definitie onvoorspelbare) proces.

Na een loopbaan van 20 jaar in de welzijnssector heb ik mij in uiteenlopende contexten als mens en hulpverlener kunnen ontwikkelen. Ik ben positief en krachtgericht aanwezig voor ieder die – omwille van welke reden of kwetsbaarheid dan ook – een ondersteunende hand kan gebruiken.  Sensitief en op maat van wat nodig is.  

Ik groeide als coördinator steeds verder van de wezenlijke verbinding met mensen.  Vanuit mijn droom om écht van betekenis te kunnen zijn, startte ik in Nederland (bij BiA doula training) een opleiding tot doula.  Dat voelt voor mij als thuiskomen. Ik ervaar het als  een voorrecht om een rol te kunnen opnemen in het intieme steunende team rond een barende vrouw. Ik heb een speciale affiniteit voor mensen bij wie door een extra kwetsbaarheid (van welke aard dan ook) de overgang naar het nieuwe moederschap net ietsje moeilijker kan verlopen.

Contacteer mij gerust als je vrijblijvend wil kennismaken.  Dan kunnen we verkennen of het goed voelt om samen verder op weg te gaan.

Harriet.ten.kate@telenet.be

https://www.harrietkoestert.be/

0497/925 915

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.