Hélène Ott

Mijn naam is Hélène, mama van 3 zonen, Louie (2015), Otis (2018), Helder (2020) en liefdevolle vrouw van Wouter. Mijn passie begon na de geboorte van mijn eerste kindje waarbij ik een ‘vlotte’ bevalling had volgens de artsen maar dat voelde voor mij eigenlijk helemaal niet zo aan. Ik was heel onwetend en had niemand om me heen die me steunde en waar ik mijn verhaal bij kwijt kon. Waar ik me wél enorm over had geïnformeerd, was het geven van borstvoeding en daar ging ik in verder. In 2016 startte ik mijn droomjob als verantwoordelijke van een borstvoedingswinkel in Gent. Daar ging een wereld aan informatie voor me open. Door alle kennis die ik daar opdeed door cursussen en mensen die ik leerde kennen, vergrootte mijn interesse voor alles wat te maken had met de geboorte. Ik kwam daardoor bij mijn tweede zwangerschap terecht bij een vroedvrouwenpraktijk die ervoor gezorgd hebben dat mijn tweede en derde bevalling, de bevalling uit mijn dromen werden.
De borstvoedingswinkel ging failliet, ik besloot een aantal jaren door te gaan als huismoeder om meer betrokken te kunnen zijn bij het groter worden van mijn kinderen en ondertussen bleef ik me bijscholen. Ik deed een cursus Hypnobirthing en behaalde mijn certificaat. Door die cursus voelde ik echt waar mijn pad lag en dat ben ik opgegaan door een opleiding als doula te volgen. Mijn grote droom in vervulling, eindelijk kan ik al mijn kennis en liefde doorgeven aan vrouwen en hun partner die hier nood aan hebben.
Als jullie voelen dat ik een meerwaarde zou kunnen zijn op jullie pad, dan mogen jullie mij contacteren via mail of via telefoon.
helene_ott@hotmail.com
0495/75.78.19
Liefs,

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.