Ilse Kesselaers

Ilse Kesselaers

0479/86 93 72

info@doula-ilse.com

www.doula-ilse.com

 

Dag mama’s en papa’s,

Mijn naam is Ilse, mama van 2 jongvolwassen kinderen en woon in Lier.
Soms worden dromen dan toch werkelijkheid… Zo volgde ik enkele jaren terug de opleiding tot doula of zwangerschaps- en bevallingscoach.
Ik werkte lang in de bankwereld maar mijn job gaf me steeds minder voldoening. Ik heb dan een tijdje stil gestaan bij mezelf en ben op zoek gegaan naar wat ik echt wilde doen. Zo kwam ik bij de opleiding tot zwangerschaps- en bevallingscoach. Vanuit een levenslange interesse in het mooiste geschenk van het leven, ben ik gestart aan de opleiding. Ik leerde er meer over de praktische kant van het ondersteunen van zwangere koppels, maar natuurlijk ook over de emotionele houvast die een doula kan zijn in de wereld van toekomstige ouders. Ik ben er als aanvulling op de medische kant, en om samen met de partner jou te ondersteunen.
Wat kan ik voor jou betekenen? Een emotionele steun gedurende de zwangerschap, bevalling en even nadien. Ik maak ruimte om heel wat bespreekbaar te maken. Wat ik zeker nog wil meegeven is dat ik met mijn 2 voeten op de grond sta, praktisch ingesteld ben, en er gewoon wil zijn voor jullie als koppel. Dit om er een positief geboorteverhaal van te maken. Ik kan jullie informeren, en ondersteunen in jullie zoektocht om bewuste keuzes te kunnen maken in verband met de geboorte van jullie baby.
Wat ik belangrijk vind, is dat we samen een vertrouwensband opbouwen. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek, houden we regelmatig contact via mail, Whatsapp, telefoon, skype of gewoon face to face. Als doula zal ik je stimuleren om na te denken over wat jij samen met je partner willen in de verloskamer. Daarna stellen we eventueel samen een geboorteplan op aan de hand van jullie wensen. Deze wensen kan ik overbrengen aan de medische staf, op een moment dat het voor jullie niet meer mogelijk zou zijn.
Ik ben actief in een straal van een uurtje rijden vanuit Lier. Een verdere afstand is zeker bespreekbaar.
Als jullie vragen hebben, of zin in een kennismakingsgesprek, twijfel niet en neem contact op met me!
Liefs,
Ilse

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.