Jolien Janssens

Hoi

Ben jij op zoek naar een doula?
Lees even verder en wie weet ben ik de persoon die jij zoekt.
Neem vrijblijvend contact op:
bloempjejolienxxx@gmail.com
0497/838614
Instagram: jolienjanssens1990
Of Facebook
Regio: Limburg
Bij deze stel ik me even voor.
Jolien Janssens is mijn naam. De interesse in kinderen is er altijd geweest. Gefascineerd door de groei en ontwikkeling van baby tot dreumes, peuter en kleuter tot zelfstandig ontplooiende persoon.
Al snel droomde ik van een jonge moeder te zijn.  Het geduld werd op de proef gesteld. Maar als bij wonder werd er een eerste zwangerschap vastgesteld. Mijn jongere nicht ging vroedvrouw studeren. Daar werd mijn zaadje geplant wat interesse voor zwangerschap, bevalling betreft.
Mijn eerste zoontje werd geboren. (2016) Dit deed ik niet alleen, mijn partner was er bij. Ook hebben we beide veel steun gehad aan mijn nicht die ons steunde in onze keuzes en geen moment van onze zijde week. (mijn doula, al besefte ik dat toen niet en had ik er nog niet van gehoord)
Enkele jaren later mijn tweede zoontje (2019).
Opnieuw wou ik die steun bij mij en voelde ik dat een thuisbevalling zou lukken. Ik was overdonderd door de magie, de betovering van de bevalling. Dit moest iedereen die ik lief heb mee maken.
Na drie maanden is mijn tweede zoontje overleden. Ik maak dit graag bespreekbaar, verlies hoort bij leven.
Ik nam de tijd, schakelde terug. In de zwangerschap van mijn dochter ontdekte ik de doula.  Ik begon terug te dromen en zocht naar informatie en begon te lezen. Mijn dochter werd geboren (2021). Daarna startte ik mijn opleiding als doula.
Mijn gevoel daar vertrouw Ik op. Ik ben een rustig persoon en kan goed op de achtergrond verdwijnen.
Verder ben ik nu vooral geïnteresseerd in het natuurlijke leven en dat mag je in een heel breed spectrum zien en hier maak ik bewuste keuzes in.
Deze keuzes kunnen voor ieder persoon anders zijn en op ieder moment ook veranderen. Wat van belang is  je gevoel.
De dood van ons tweede zoontje heeft me veel wijsheid gebracht, veel inzichten gegeven. Door deze te delen leeft hij verder in ieder van ons die wijsheid tot zich laat komen.
Op deze manier probeer ik de wereld een betere plaats te maken voor jou en voor mij, met veel verdraagzaamheid en begrip.
Liefs Jolien

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.