Julie Vermeersch

0468 33 22 61
Mijn naam is Julie, ik ben mama van drie prachtige dochters en zij hebben mij een beetje de richting in geduwd van de wonderlijke wereld van geboortes!
Zwangerschap, geboorte en alles wat erbij hoort behoren tot mijn fascinaties, ondertussen heb ik hier ook mijn carriere van gemaakt en zo ontstond StudioMoonBirth 🙂
We mochten ons derde dochtertje thuis verwelkomen in bad en het werd een echte droombevalling, volledig het tegenovergestelde van mijn andere twee ziekenhuisbevallingen.
Kennis is kracht & macht en daarom koos ik ervoor om zoveel mogelijk koppels te begeleiden in dit proces, oa door hypnobirthing, zwangerschapsyoga, geboortereportages, postnatale lessen en mama/babyyoga.
In september start ik mijn officiële doula opleiding. Ondertussen wel al ondervonden dat ik al heel wat bagage mee heb uit vorige opleidingen oa. Birthlight & hypnobirthing en de geboortes waarbij ik aanwezig was. Elkaar aanvoelen is hierbij het allerbelangrijkste, vertrouwen op elkaars instinct en helpen waar nodig. Dit in combinatie met mijn geboortefotografie maakt het plaatje compleet. Niet alleen krijg je de mentale steun die je nodig hebt als barend koppel maar je krijgt ook prachtige beelden nadien om na te genieten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.