Kaatje Molenberghs

Kaatje Molenberghs

+32 472 94 01 22
Kaatjemolenberghs@yahoo.com

www.kaatjemolenberghs.be

 

8 jaar geleden werd ik geboren, als mama van mijn kindjes, een zoontje en een dochtertje.

8 jaar geleden kwam ik terug in contact met mezelf, met mijn vrouwelijkheid, mijn passies en mijn overtuigingen. En één van die passionele overtuigingen is dat elke vrouw sterker is dan ze zelf beseft. En als ze in aanraking komt met die kracht, ze tot alles in staat is, en voor altijd een verbeterde versie wordt van zichzelf. Tijdens de zwangerschap, de verwachting van een baby, de ziel van een mama, ontwaakt die kracht. Als deze kracht ten volle wordt ontwikkeld en gestimuleerd, ben ik ervan overtuigd dat de mama een prachtige bevalling kan hebben.

Soms lopen de dingen ook anders dan gedacht of verwacht. Ook al zijn de koppels nog zo goed voorbereid. Ik werk vooral rond de weg naar de bevalling, het bewustzijn tijdens de zwangerschap en het geboorteproces, het integer blijven t.o.v. jezelf, maar tevens ook realistisch, met respect voor eigen grenzen en mogelijkheden.
Met hart en ziel wil ik vrouwen en hun partner begeleiden, ondersteunen, een hart onder de riem steken, om deze kracht te vinden en verder te ontwikkelen. En, vooral, om er te zijn voor deze koppels, als geboortevriendin.

Een doula helpt jou in je kracht te blijven tijdens het geboorteproces en woont dus effectief de bevalling bij. Maar uiteraard is het goed mogelijk dat jullie de bevalling op eigen kracht willen doen. Dan begeleid ik jullie graag tijdens de zwangerschap om met de juiste tools en technieken het geboorteproces in te kunnen gaan.

Sinds eind 2019 geef ik eveneens HypnoBirthing sessies. HypnoBirthing helpt je als koppel voor te bereiden op een zachte comfortabele bevalling.

Ik ben tevens docente zwangerschapsyoga om op deze manier mama’s nog gerichter te kunnen ondersteunen. Vanuit mijn opleiding heb ik mij verdiept in het verband tussen sensualiteit en geboorte. Ik ben ervan overtuigd dat sensualiteit, of het in contact staan met je zintuigen, zorgt voor een vlotte zachte geboorte. Maar ook dat geboorte je kan transformeren naar een sensuele vrouw.

Ik ben actief in de regio Antwerpen, Mechelen, Lier of in een straal van ongeveer een uur rijden van Kontich. Maar uitzonderingen zijn zeker te bespreken.

Ik hoor jullie graag bij vragen en voor een vrijblijvend gesprek.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.