Kelsey Van de Wouwer

+32 471/19.86.91

kelsey.vandewouwer@hotmail.com

Dag lieve mama’s en papa’s in spé,

Ik ben Kelsey, mama van een fantastische dochter en woonachtig in Rijmenam.
Sinds de zwangerschap van mijn dochter is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Naar aanleiding van mijn eigen ervaring, bij de geboorte van mijn dochter, ben ik gaan zoeken naar hoe het ook anders kan. Hierdoor leerde ik het concept ‘Doula’ kennen. Ik zette daarom mijn eerste stappen in de opleiding om andere mama’s en papa’s het gevoel te kunnen geven dat ze het kunnen, een luisterend oor te bieden waar nodig en vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.
Als Doula hoop ik jullie te mogen begeleiden gedurende de zwangerschap en tijdens de bevalling. Ik doe mijn best om van deze ervaring voor jullie een zo aangenaam mogelijke/fantastische ervaring te maken. Zelf heb ik ervaring in het lang(er)voeden en veilig samen slapen. Op de planning staan ook nog een cursus babymassage en hypnobirthing.
Aarzel zeker niet om vrijblijvend een berichtje te sturen!
Lieve groetjes,
Kelsey

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.