Kristien Seghers

Kristien Seghers

0468 048 000

puffsandpower@gmail.com
puffsandpower.be
Ik ben Kristien en sinds 2017 officieel erkend als doula door de Vlaamse Federatie voor doula’s.
Ik startte Puffs & Power vanuit mijn fascinatie voor zwangerschap, bevalling en babytijd.

Zelf heb ik samen met mijn partner twee koddige dochters. Ik heb genoten van mijn zwangerschappen en heb heel veel tijd geïnvesteerd in het samen sprokkelen van allerlei informatie zowel in boeken, als op websites, via familie en vrienden. Veelal was de informatie louter medisch geïnspireerd en vaak onvolledig of tegenstrijdig. Soms kreeg ik enkel persoonlijke verhalen te horen hoe zwaar en vermoeiend alles was. Wat ik miste, was veel objectieve en praktische informatie en vooral meer ondersteuning bij de praktische en emotionele kant van zwangerschap en bevalling. Mijn bevallingen zijn me gewoon overkomen. Hoewel ik werd omringd door een goede gynaecoloog en ervaren vroedvrouwen, heb ik toch het gevoel dat ik zelf te weinig bewuste keuzes heb gemaakt. Ik had geen weet over de enorme grijze zone tussen een volledig natuurlijke bevalling en een ziekenhuisbevalling. Tijdens mijn bevalling zelf miste ik iemand die me tijdens met raad en daad kon bijstaan, ondanks de toewijding van mijn partner.

Met Puffs & Power hoop ik (toekomstige) ouders te informeren, emanciperen en coachen zodat hun zwangerschap en de geboorte van hun baby bijzondere gebeurtenissen mogen zijn. Elke geboorte is uniek en ik vind het dan ook belangrijk om begeleiding op maat aan te bieden, waarbij de wensen van de vrouw/partner centraal staan.

Ik woon zelf in Sint-Niklaas en ben vooral werkzaam binnen een straal van 15 km rond Sint-Niklaas. Woon je daarbuiten en wil je toch graag begeleiding? Dan bekijk ik samen met jullie of de afstand haalbaar is.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.