Leen Leysen

+32 497 37 5 154
leen@mamadea.be

mamadea.be

Tijdens het proces van mijn zwangerschap, bevalling en later ook het ouderschap probeer ik bewustzijn en gezond verstand in de juiste dosis te combineren.
Al snel ontdekte ik dat ik daarvoor vaak tegen de stroom in moest zwemmen en dat dat niet altijd even gemakkelijk is. Mezelf omringen met gelijkgestemde ouders was de boodschap en zo kwam ik in het Geboorte-Informatiecentrum in Geel terecht. Daar sta ik ondertussen ouders al enkele jaren bij met raad en daad rond zwangerschap, bevalling, kraamtijd, natuurlijk ouderschap en ergonomisch dragen van hun kindje. Zaken die ik als moeder dagelijks in de praktijk breng.

In 2013 werd ik tijdens mijn eerste zwangerschap overvallen door een gevoel van grote verantwoordelijkheid. Ik stond niet enkel in voor de zorg voor mezelf, maar ook een ander wezentje was volledig afhankelijk van mij.

Mijn zoektocht naar informatie was begonnen en hoe meer ik las over zwangerschap en bevallen, des te duidelijker het werd voor me dat ik de meest natuurlijke weg wilde volgen. Ik wilde terug leren luisteren naar mijn instinct.

Mijn bevalling van ons zoontje was voor mij een alles transformerende gebeurtenis. Nog steeds kijken mijn man en ik hier met een enorm warm gevoel op terug.
Dankzij een goede begeleiding kregen we alle informatie die nodig was om de juiste keuzes te maken en dat maakte ons sterk en deed ons geloven in onze eigen kracht.

Na de kraamtijd voelde ik het vuur branden vanbinnen, ik moest en zou anderen ook begeleiden tijdens dit wondermooie proces.
Ik volgde de opleiding tot doula en voelde tijdens mijn eerste stage al meteen dat dit mijn roeping is.
Ik wil ouders terug in hun kracht zetten en hen helpen om ook van hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd een onvergetelijke ervaring te maken.

Wens jij een persoonlijke begeleiding tijdens deze wonderlijke periode in jullie leven? Neem dan gerust contact met me op.

Liefs

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.