Louise Corty

Louise Corty

+32 0476 64 12 68

louisecorty@hotmail.com

Mijn naam is Louise.

Mama- dochter-vrouw-zus-kleindochter-vriendin en doula.
Wonend in Brugge met mijn lieve man en dochter.

Ik kan niet goed omschrijven wanneer mijn doula- avontuur precies begon. Er zijn ook niet altijd veel woorden voor een bepaald gevoel. Het was een gevoel dat al lang groeide: mijn vroege kinderwens, mijn diep respect voor het leven op zich en dan die rijke ervaring van zelf mama mogen worden.

De ervaring was erg leerrijk en kon me niet meer loslaten. Het hield me bezig. Doorheen de hele zwangerschap kreeg ik ontzettend veel keuzes voorgeschoteld. Ik had het gevoel dat we het allemaal zelf moesten uitzoeken. Maar tegelijk was ik ook erg dankbaar dat we konden- dat we die keuzes hadden. Wat past op dit moment voor ons? Wat voelt goed aan voor ons? Op welke manier willen wij ons voorbereiden op zo’n intense, unieke en onvergetelijke gebeurtenis?

Na de geboorte van mijn dochter was het gewoon helemaal raak. Heel kort daarna startte ik met de doula- opleiding. Enkele begeleidingen later is het vuurtje binnenin mij enkel groter geworden. Ik geloof oprecht in het supporteren van een bevalling die goed voelt voor jullie!

Bij deze ben je/zijn jullie welkom met alle vragen. Bel of mail me gerust voor een vrijblijvend gesprek. Dat kan zowel voor jullie geboorteplan maar ook voor een doula-begeleiding op maat. Of gewoon – voor meer info.

Lieve groetjes,
Louise

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.