Lynn Casteleyn

http://www.studiobaar.com

0486/46 .02 .56

lynn.studiobaar@gmail.com

Mijn naam is Lynn, mama van twee jonge, goedlachse meisjes. Na de ervaring van mijn eigen bevallingen bleef ik met een honger zitten. Hoewel ik positief terugkijk op deze ervaringen heb ik achteraf bekeken toch weinig bewuste keuzes gemaakt. Er is een groot aanbod van informatie waarvan ik me toen niet bewust was. 

Als doula ben ik er speciaal voor jou en je partner. Ik bied pré- en postnatale ondersteuning (fysieke, emotioneel en informatief) tijdens de bijzondere, spannende en vermoeiende uren rondom de geboorte van een kind. Ik ben er wanneer jullie dit wensen en verdwijn op de achtergrond op jullie vraag. 

Ik verdiep mij ook verder in de edelsteen en kristaltherapie. De intense ervaring van een zwangerschap, hoe pril ook, is enorm. Wanneer het menselijk lichaam zoiets geweldigs ervaart, heeft het behoefde aan zorg en ondersteuning. Hoewel het in het westen nog niet zo bekend is, dus populair evenmin, worden edelstenen en kristallen al eeuwenlang toegepast door sjamanen, genezers en vroedvrouwen om zwangere vrouwen door deze magische periode heen te helpen.

Gezien elk gezin/koppel verschillend is, stem ik mijn begeleiding af op jullie specifieke vraag en situatie. Begeleiding op maat is niet iets dat ik heb geleerd uit een boek, ik vertrouw hiervoor op mijn buikgevoel. 

Mijn passie voor het geboorteverhaal gaat nog verder, ik leg dit fantastische moment met plezier vast op foto. Bij Studio Baar kan je terecht voor zwangerschap – bevalling en babyfotografie. 

specialisaties: fotografie , edelsteen en kristaltherapie

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.