Milena Van Driessche

Hoi,

ik ben Milena en ik ben een gevoelige, empathische, meestal vrolijke en enthousiaste jonge vrouw met een rustige uitstraling en een brede waaier aan interesses. Ik ben opgeleid als sociaal-cultureel werkster vanuit een groot engagement voor mensen en de maatschappij, maar ondertussen gaat mijn leven en engagement al een tijdje een andere richting uit, waarbij ik graag mijn hart volg. Ik bezit een grote innerlijke schatkist aan liefde voor de planeet, de natuur, mensen en het leven! Hiervoor ben ik heel dankbaar.

 

Naast sociaal werkster ben ik ook Reiki therapeute, ben ik bezig een herboristen opleiding af te ronden en schrijf ik poëzie. Onlangs vatte ik ook de Doula-opleiding aan vanuit een fascinatie voor zwangerschap en geboorte en een sterk gevoel van verbondenheid met vrouwen in het algemeen. Zelf heb ik nog geen kinderen, maar samen met mijn man Elias wel een grote kinderwens. Ik woon in Eksaarde bij Lokeren en als Doula wens ik graag actief te zijn in de regio van het prachtige en natuurrijke Waasland. Wens je graag emotionele begeleiding bij je/jullie mooie en wonderlijke proces van zwangerschap en geboorte of wens je meer te weten?

Contacteer me dan gerust via onderstaande gegevens. Ik sta graag voor je klaar.

 

Liefs,

 

Milena

e-mail: doulamilena@gmail.com

GSM: 0478/83 95 35

Instagram: Doula_Milenavd

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.