Nele Allaert

Nele Allaert

+32 0485 85 25 30

nele@buiktegenbuik.be
buiktegenbuik.be
draagbib-draagwinkel.be

Ik ben Nele, mama van drie prachtige dochters, draagmama van het eerste moment. In een professioneel vorig leven werkte ik 7 jaar als leerkracht (buitengewoon) lager onderwijs en 7 jaar in de HR sector.

Na mijn persoonlijke ervaring met 2 ontroostbare baby’s en nadat ik er enkele jaren als mama alleen voor stond, besloot ik me helemaal te richten op het begeleiden van moeders en het verhogen van draagkracht en verbinding in gezinnen. Hiervoor volgde ik een intensieve opleiding tot draagconsulent bij Die Trageschule Dresden en Instituut voor Hechting, alsook een opleiding tot Life Coach met creatieve coachingsmedia. Sinds 2016 bouw ik aan mijn droom: mama’s en baby’s een gedragen start geven.

Doula worden en zijn maakt de cirkel voor mij helemaal rond. Ik heb zelf 3 keer mogen ervaren hoe groot de impact van zwangerschap en de manier waarop de geboorte gebeurt is op hoe je je als mama voelt, op de relatie met je partner en de relatie met je baby. Je bevalling kan je een enorm gevoel van kracht en voldoening bezorgen, maar het kan je ook uitgeput en onzeker maken. Ik wil koppels en moeders helpen om de geboorte van hun baby met vertrouwen te beleven en een prachtige, krachtige start samen te maken.

Groetjes,
Nele Allaert
Draagconsulent en Draagkrachtversterker!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.