Nelleke Van Looveren

nellekevanlooveren@hotmail.com
0479778807

 

Ik ben Nelleke, geboren op 13 september 1988, wonende te Minderhout (Hoogstraten), gelukkig getrouwd met Ivan en mama van twee prachtige pittige dochters Marjan (2015) en Liesbeth (2018).

Sinds ik moeder ben geworden, heb ik altijd manieren gezocht om op een gezonde manier m’n kinderen in deze hectische wereld op te voeden. Zelf leid ik een chaotisch bestaan, maar mijn waarden en normen blijven trouw aan gezond, zelfstandig en ruimdenkend opvoeden. Als herboriste in een biowinkel heb ik enorm veel geleerd van collega’s en klanten hoe het ook “anders” kan. Anders als in, voor mij vanzelfsprekend, maar voor de meesten wel als buitenbeentje worden aanschouwd.

Mijn passie voor gezondheid uitte zich in het bijscholen tot orthomoleculair therapeut en kindercoach en heb ik nu een gezondheidspraktijk “family and health” in bijberoep, wat ik stilletjes aan van de grond wil krijgen. Tijdens de zwangerschap en na de bevalling van m’n jongste, werd ook een nieuwe zielsmissie mee geboren. Iets in mij werd aangewakkerd. Er schuilde een kracht als oermoeder en coach om mensen bewust te maken dat we meer kunnen dan we zelf denken. Dankzij mijn doula en vroedvrouwen destijds heb ik een thuisbevalling mogen ervaren. Ondanks dit, in mijn geval als type 1 diabetespatiënt, onmogelijk leek, kunnen er met de juiste mensen om je heen wonderen geschieden.

Na veel toeters en bellen ben ik sinds september 2020 aan m’n doula opleiding gestart en zoek ik praktijkervaring om mijn zielsmissie mee vorm te geven. Echt in verbinding staan met mensen en begeleiden, rekening houdende met wat jullie als koppel belangrijk vinden hoe jullie de geboorte van jullie kindje voor ogen zien. Informeren, bijsturen, bekrachtigen, bewust maken, de beste versie van jezelf naar boven halen… Dat is wat telt bij een doula. Als het klikt, dan zorgen wij als geboorteteam voor een zachte landing van dat nieuwe zieltje, zodat deze zich welkom mag voelen op aarde. En daarbij hopen dat ik de juiste persoon voor jullie ben…

Ook als gezondheidstherapeut kan ik zwangeren (eventueel met zwangerschapsdiabetes) en jonge kindjes (met bijvoorbeeld intoleranties) bijstaan met voedingsadvies en zo een totaalpakket aanbieden.

Ik ben beschikbaar in de regio Hoogstraten en omgrenzende gemeentes (ook net over de grens regio Breda, Baarle-Nassau), Turnhout, Brecht, … Een stukje met de auto rijden schrikt me zeker niet af.

Doula coaching “portal of welcome” tot uw dienst 😉

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.