Recensies

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 64 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een echte meerwaarde

Rated 5 out of 5
08/08/2023

Onze doula Ine was een echte meerwaarde in heel ons zwanger zijn. Ze was er echt altijd als ik ze nodig had. Zonder haar was ik nooit zo goed voorbereid geweest op mijn bevalling. En door haar kunnen wij op een heel mooie en speciale manier terug kijken op mijn bevalling ook de vele mooie foto’s die zij getrokken heeft helpen hierbij. Ze is een topper!

Grtjs Estée

Estée

In mijn kracht gezet door de doula

Rated 5 out of 5
11/06/2023

Zonder doula An was ik heel medisch bevallen, met haar hulp kon ik in mijn eigen oerkracht komen. Die zit in elke vrouw. Maar het is niet makkelijk om dicht bij die oerkracht te komen. Ze hielp me, door te schudden te wiegen door er te zijn, voor mij, mijn man en ons komend kindje.

Ze was mijn redding!

Corazon

gedragen en gesteund

Rated 5 out of 5
07/03/2023

Bij mijn derde kindje wou ik meer ondersteuning in de kraamtijd. Zo blij dat ik mezelf dit gegund heb. Ik voelde me gedragen en gesteund door doula Danie. De postpartum zorg was erg voedend en helend.

Annelies

Merci!

Rated 5 out of 5
25/11/2022

Mijn doula was zo’n grote steun en toeverlaat in de zwangerschap, bevalling en na de bevalling. Van elk moment met Elke en elke ondersteuning heb ik zoveel deugd gehad. Ik denk dat ik nooit zo’n fijne bevalling gehad had, zonder haar hulp, voorbereiding en ook de ondersteuning na de bevalling! ? ik gun het iedereen! ?

Emilie Vanden Bussche

Meerwaarde doula

Rated 5 out of 5
24/11/2022

Een doula kan zoveel betekenen voor een zwangere vrouw en partner. Het geduld dat zij hebben en de goede ondersteuning zijn onmisbaar tijdens deze belangrijke fase van het leven! Zij zorgen ervoor dat de fysiologie bewaakt wordt en onnodige interventies vermeden worden. Topjob!

Vroedvrouw

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.