Recensies

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 62 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

gedragen en gesteund

Rated 5 out of 5
07/03/2023

Bij mijn derde kindje wou ik meer ondersteuning in de kraamtijd. Zo blij dat ik mezelf dit gegund heb. Ik voelde me gedragen en gesteund door doula Danie. De postpartum zorg was erg voedend en helend.

Annelies

Merci!

Rated 5 out of 5
25/11/2022

Mijn doula was zo’n grote steun en toeverlaat in de zwangerschap, bevalling en na de bevalling. Van elk moment met Elke en elke ondersteuning heb ik zoveel deugd gehad. Ik denk dat ik nooit zo’n fijne bevalling gehad had, zonder haar hulp, voorbereiding en ook de ondersteuning na de bevalling! ? ik gun het iedereen! ?

Emilie Vanden Bussche

Meerwaarde doula

Rated 5 out of 5
24/11/2022

Een doula kan zoveel betekenen voor een zwangere vrouw en partner. Het geduld dat zij hebben en de goede ondersteuning zijn onmisbaar tijdens deze belangrijke fase van het leven! Zij zorgen ervoor dat de fysiologie bewaakt wordt en onnodige interventies vermeden worden. Topjob!

Vroedvrouw

Een welgekomen rust en geruststelling

Rated 5 out of 5
08/11/2022

Een doula betekent voor mij iemand die me onvoorwaardelijk steunt tijdens mijn zwangerschap en bevalling. Iemand die altijd bij me is in het ziekenhuis, zodat ik geen schrik moet hebben om de andere zorgverleners te storen in hun drukke activiteiten. Iemand waarvan ik weet dat mijn bevalling en ervaring er op dat moment volledig toe doet, zonder me zorgen te moeten maken om anderen. Iemand die aanvoelt wat ik nodig heb tijdens mijn zwangerschap en arbeid en die hier snel op kan inspelen. Iemand die mijn partner geruststelt. Iemand die op een constructieve manier samenwerkt met andere zorgverleners en durft op te komen voor mijn wensen en noden.

Mijn doula’s (Veerle en Leen) hebben me hier ontzettend bij geholpen. Om enerzijds voldoende op te komen voor mezelf, maar ook mij zo goed bij te staan dat ik altijd op hen kon terugvallen. Ondanks dat er een back-up doula nodig was (Leen), heb ik dit nooit als negatief ervaren. Leen wist tijdens mijn geboorte ondanks de beperkte kennismaking me heel goed aan te voelen. Wanneer ik terug in bad wou, wannneer ik toch wat meer wou bewegen, wanneer ik misselijk werd, wanneer ik wat ongerust werd en ze voorstelde om de vroedvrouw en assistente voor mij te bellen. Ze kon overal op inspelen. Er was een rustige atmosfeer in verbinding met mij, Leen, mijn partner en de zorgverleners. Ook tijdens mijn zwangerschap en in mijn postpartum werd ik goed opgevolgd door Veerle en Leen en kon ik met elke vraag bij hen terecht, waarbij ze tijdig doorverwezen indien het antwoord van een vroedvrouw of gynaecoloog nodig was. Ik kan iedereen aanraden om zichzelf een doula te schenken als geboortecadeau.

Karlien

Mijn gedicht voor mijn doula ?

Rated 5 out of 5
07/11/2022

Een doula

Ons derde minimens,

ik wist het zeker.

Nu zal het anders gaan…

Mijn wensen,

onze tijd samen,

omringen!

Ik wens het,

voor iedereen die een kindje verwacht,

een doula!

Kennis, breder dan een oceean,

voeling, dieper dan de zee,

rust in woelige stormen brengen.

Dat is het, heel kort.

Een doula geeft je veerkracht,

zet je in je kracht,

is krachtig!

Twijfel niet, dit is wat je nodig hebt.

Het is een hulpverlening die ik nooit eerder tegenkwam.

Zo puur, zo eerlijk, zo treffend, zo dankbaar in die periode van het leven.

Warme groet,

Saartje

Saartje Vandenbussche

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.