Sarah Kefi

Dag lieve toekomstige ouders! Mijn naam is Sarah Kefi en ik ben 32 jaar oud. Ik ben altijd iemand geweest met heel veel en uiteenlopende interesses, maar zwangerschap, baby’s en sterke vrouwen hebben me altijd al gefascineerd. Als kind waren mijn lievelingsboeken de zwangerschapsboeken van mijn moeder die ze nog had liggen van toen ze zwanger was van mij en mijn broer.

Naast die passie rond geboortes ben ik ook altijd heel creatief geweest en daardoor kwam ik terecht in de kunstwereld. Ik ging naar het conservatorium en na mijn opleiding stond ik in verschillende producties.

Toen de covid periode aanbrak en alle voorstellingen uitgesteld of afgelast werden, voelde ik die oude fascinatie rond zwangerschap terug opborrelen en ben ik aan de doula opleiding begonnen.

Het voelde alsof ik thuis kwam. Ik was hier zo op mijn plek en voelde me enorm omringd door al die warme gelijkgestemde vrouwenharten. Er kwam een kennis naar boven die ik precies al in mezelf had zitten. Ik was gewoon al een doula, maar zonder ervaring.

Ondertussen heb ik 3 geboortes mogen meemaken als doula en ik voel dat het volledig klopt. Elke geboorte is anders, maar door mijn creatieve achtergrond merk ik dat ik me heel makkelijk kan aanpassen aan de wensen van de ouders. Het gaat immers om jullie, niet om mij.

De taken van een doula zijn oneindig… Als doula ben ik er om jullie wensen en verlangens op de eerste plaats te zetten. Ik ga heel graag met jullie aan de slag om samen te ontdekken waar jullie precies nood aan hebben en om die noden ook te verwezenlijken. Het is mijn doel om de moeder (en partner) volledig in haar kracht te laten staan voor, tijdens en na de geboorte.

Liefs
Sarah

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.