Sofie Van den Troost

Hallo en welkom bij Studio Storm.

Ik ben Sofie, 29 jaar en mama van twee prachtige kindjes. Élie, een meisje dat me op mijn gemak liet groeien in het mama zijn. Zij maakte het mij zo makkelijk vanaf dag 1.  En Alex, een klein brokje energie dat me elke dag opnieuw uitdaagt. Die me heel duidelijk mijn grenzen laat leren kennen. Die me leert geduldig te zijn. Zij zijn mijn grote leermeesters.

Én ik ben een doula in opleiding. Een passie die ik vond na de geboorte van Alex. Dit was zo’n ongelofelijke ervaring. Mijn interesse lag altijd al bij mensen. Sinds kort ligt mijn passie bij vrouwen tijdens de zwangerschap, de bevalling en uiteraard hun prachtige baby’s. De geboorte van een mama; de pracht van een vrouwenlichaam dat een baby draagt; de godinnen die wij vrouwen zijn!

Doula zijn zie ik als een hele eer. Vrouwen mógen ondersteunen in dit intieme proces. Hen zelfvertrouwen en rust kunnen geven zodat zij genieten van hun zwangerschap en vol vertrouwen hun baby een zachte landing kunnen geven op deze wereld.

Wil je mij graag contacteren? Dan mag je een mailtje sturen naar studiostorm.doula@gmail.com en kijk zeker ook eens op mijn instagrampagina studiostorm_doulainopleiding .

Groetjes,

Sofie Van den Troost

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.