Sophie Van Cauwelaert

Aangenaam!

Ik ben Sophie, vroedvrouw en doula-to-be.

Mijn interesse in de wereld van geboortes begon als kind, toen mijn tante mij verhalen vertelde over haar job als vroedvrouw. In 2016 begon ik zelf aan de opleiding vroedkunde. Een intens traject dat me dichter bij mijzelf heeft gebracht. In Oostenrijk zag ik een alternatieve manier van werken, met meer respect voor het natuurlijke verloop van een geboorte. Ook respect voor de ouders en hun wensen is voor mij heel belangrijk. Daarom startte ik in 2020 samen met Ruth Sneyers “Samen voor Respectvolle geboorte” op. Als docent HypnoBirthing geef ik ouders meer vertrouwen in hun eigen kunnen en de kracht om op te komen voor hun wensen. Dit hoop ik ook te doen voor alle ouders die ik als mag begeleiden. 

Voorlopig begeleid ik geen geboortes maar ben er wel voor jou tijdens je zwangerschap om je voor te bereiden op de geboorte en nadien, o.a. om samen stil te staan bij je bevalervaring. Zowel als doula, als als vroedvrouw! 

+32 478 02 14 65

sophie@geborgengeboorte.be

https://www.facebook.com/geborgengeboorte

https://www.instagram.com/geborgengeboorte/

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.