Sterre Michelle Donkers

GSM: 0468 327 331

Mail: info@devrouwendoula.be

Website: www.devrouwendoula.be

Instagram: @de_vrouwendoula

Regio: +/- 40 km rondom Lille (incl alle deelgemeentes) – in overleg

Wie ben ik?

Ik ben Sterre Michelle, moeder van 3 kinderen en getrouwd met de papa van de jongste 2 kindjes.  Ik koos er heel bewust voor om al jong moeder te worden, maar doordat de relatie met de papa van de oudste stuk liep, kwamen er nog wat later 2 kindjes bij.

Het was pas bij de jongste dat ik in 2018 eindelijk mijn droombevalling, in een zwembadje thuis kon beleven.  Deze was onmiddellijk erg helend voor de andere 2 inleidingen die ik achter de kiezen had.  Al vlak na de geboorte van mijn dochtertje voelde ik de roep van het doula-zijn, maar besloot toen nog te wachten.  Eerst wilde ik vooral ten volle genieten van de kortste periode in mijn dochtertje haar leven; het baby-zijn.

Pas begin 2022 na mijn hysterectomie kwam het doula-verhaal weer op mijn pad en voelde ik onmiddellijk de “ja” in mij branden en besloot mezelf in te schrijven voor de opleiding.

Intussen was ik ook erg op zoek naar mezelf en mijn plaats in de wereld en ik kan werkelijk stellen dat mijn proces tot doula-zijn eentje was met hoge pieken en diepe dalen.  Maar net daarom ben ik des te zekerder van mijn stuk over wat ik te brengen heb als doula.

Mijn visie

In heel mijn traject dichter naar mezelf is De Vrouwendoula geboren.  Vanuit de roep die ik voel om doula te zijn, maar dan wel voor elke vrouw, in welke levensfase ook.  Dus je bent bij mij ook van harte welkom als je niet zwanger bent.  Mijn grote visie en missie bestaat eruit vrouwen te doen herboren worden tot de beste versie van zichzelf, want elke vrouw verdient het te leven vanuit haar ware kern.  

Daarop ligt dan ook mijn focus tijdens de begeleiding van een zwangerschap en geboorte; alles ervaren en doorvoelen vanuit je eigen Zijn.  Het draait werkelijk om wat jij nodig hebt, welke processen jij doorgaat en dit alles steeds in verbinding met je eigen kern.  Zwangerschap en geboorte brengen een ware transformatie met zich mee, telkens opnieuw en dat is ook net waar ik extra aandacht en ruimte aan wil schenken.

Mijn ondersteuning

Om jou te begeleiden op maat van jouw behoeftes werk ik met Reiki New Earth, aromatherapie, kruiden en Yoga Nidra.  Allemaal heel diepgaande technieken die je ondersteunen en begeleiden naast de vertrouwensgesprekken die we voeren.  Als doula zie ik het als mijn taak jouw vertrouwenspersoon te zijn.  Zoals eerder benoemd ligt de focus van de begeleiding die ik bied op het emotionele, maar uiteraard kan je ook bij me terecht voor de bovengenoemde behandelingen om praktische of ontspannende redenen.  Energetisch werk is ontzettend heilzaam voor zowel lichaam als geest en vormen bijgevolg de perfecte aanvulling op de emotionele ondersteuning van het geheel.

Ik kies er heel bewust voor om het aantal begeleidingen te beperken om zo een intieme sfeer te garanderen, waarbij we nauw contact onderhouden.  Uiteraard wordt je partner hier ook steeds bij betrokken, volledig volgens eigen behoeftes.

Wat doe ik nog?

Naast dit alles bied ik ook vrouwencirkels aan en is het mijn droom om op termijn ook cirkels te organiseren voor zwangere vrouwen, postpartum bijeenkomsten en Mom Blessings te hosten.  

Ook voor een sluitingsritueel kan je bij mij terecht na je bevalling of zelfs om jezelf voor te bereiden voor je zwanger bent.  Een sluitingsritueel is een zeer waardevolle ceremonie voor tal van doeleinden.

In 2023 volg ik een jaaropleiding tot Ayurvedic Wellness Coach, gericht op de vrouwelijke energie.  Dus ook met deze kennis zal ik je verder kunnen ondersteunen tijdens je tocht.

Tot slot wil ik ook extra ondersteuning en begeleiding bieden bij zwangerschapsverlies of als je weer zwanger bent na verlies.  Hiervoor is er in mijn beleving te weinig aandacht in onze huidige maatschappij en wil ik hier de nodige begeleiding in voorzien.

Uiteraard kan je nog veel meer extra toelichting vinden op mijn website of door me te volgen op social media, maar om echt te kunnen ervaren of we de juiste klik voelen om samen op pad te gaan tijdens jouw transformatie kan je me altijd vrijblijvend contacteren.

Met veel liefde, warmte en genegenheid,

Sterre Michelle

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.