Thainy Macêdo

Van kinds af aan ben ik altijd al gepassioneerd geweest door zwangere vrouwen en het moederschap zelf. Maar het is pas na de geboorte van mijn eerste kind in 2016 dat ik begreep dat die passie mijn toekomst zou worden. Toen begonnen mijn carrièreswitch. Door veel opleidingen te doen werd ik steeds meer betrokken bij ouders en hun baby’s.
Eerst  heb ik alles geleerd over Elimination Communication en wasbare luiers, nadien ook een opleiding gevolg om draagconsulent te worden. Door workshops te geven over deze onderwerpen zag ik dat ouders nog veel meer nodig hadden, en dat al die informatie veel nuttiger zou zijn net vóór de bevalling. Zo ben ik op het idee gekomen om doula te worden en families dus van in het begin van de zwangerschap te kunnen ondersteunen en informeren.
In 2018 heb ik mijn opleiding als doula voltooid en sindsdien heb ik mezelf bijgeschoold en andere vaardigheden aan mijn opleiding toegevoegd :
– rebozo (massagetechniek & Mexicaans sluitingsritueel)
– postpartumstoornissen (depressie, babyblues, psychose en parentale burn-out)
– aromatherapie (etherische oliën)
– « The Art of Birth » met Naoli VinaverBij mij kan jij dus terecht voor informatieve ontmoetingen, voorbereiding op de bevalling, relaxatie momenten, maar ook voor een integrale begeleiding tijdens de bevalling.
We kunnen elkaar ontmoeten:
– Online
– Fysiek bij jou thuis (Regio Brussel en regio Vlaamse Ardennen )
– Op het consultatiebureau in Brussel bij Zwanger in Brussel (Elke dinsdag voormiddag, op afspraak)”

GSM: 0484032065

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.