Tine Despiegelaere

+32 486 05 86 34
tinedespiegelaere@telenet.be

Ik ben Tine, samen met mijn man Tim geniet ik hier aan zee van onze dochter Noya en ons zoontje Ben. Naast mijn job als leerkracht voelde ik reeds lang een vuur opflakkeren wanneer ik met zwangere koppels praatte. Toekomstige mama’s en papa’s empoweren om in zichzelf en hun baby te geloven, kleine trucjes meegeven die tijdens de bevalling een wereld van verschil bleken te maken,… het werd een passie. Ik liet het vuur verder toe en werd na mijn opleiding en stage gecertificeerd doula. Koppels helpen om op een positieve, rustige, ontspannen en intieme manier samen hun baby te laten geboren worden, in welke omstandigheden dan ook, dat is wat mij als doula drijft.

Ik luister met veel plezier naar jullie wensen en vragen en kijk hoe we samen aan de slag kunnen gaan. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.