Verbindende communicatie in de geboortezorg

De vzw Vlaamse Federatie voor Doula’s organiseert i.s.m. Groei Natuurlijk een trainingsdag ‘Verbindende communicatie in de geboortezorg’ met Peggy Quaaden, gecertificeerd trainer CNVC. Na de boeiende en leerrijke ervaring van vorige training, willen we deze graag opnieuw aanbieden aan onze leden en alle andere geïnteresseerden.

Over de trainingsdag:

Deze trainingsdag in verbindend communiceren is gericht op doula’s, vroedvrouwen en iedereen die werkt met vrouwen/koppels die een kindje verwachten of onlangs kregen. Als zorgverlener in de geboortezorg is samenwerken belangrijk en kom je in contact met andere zorgverleners die niet steeds dezelfde mening/visie handhaven. Deze jobs brengen specifieke uitdagingen met zich mee.

Het kan soms best een hele opdracht zijn om een aangename samenwerking te verkrijgen, bijvoorbeeld tijdens een bevalling in het ziekenhuis, waarbij het belang van de moeder en haar baby voorop staat. Vrije keuze, een aangename samenwerking, erkenning voor alle inspanningen lijken niet altijd evident te zijn.

 

Zijn relaties met je collega’s en cliënteel belangrijk voor jou? Of ben je benieuwd hoe je meer begrip, harmonie en samenwerking kunt creëren met de mensen om je heen én in jezelf? Wellicht heb je genoeg van ruzies en conflicten en zou je graag in het samen leven een gezond evenwicht willen vinden en bewaren? Dan kan Verbindende Communicatie je nieuwe manieren leren om deze contacten te verbeteren. In het veld voorbij goed en fout is de plaats waar Verbindende Communicatie zich afspeelt en waar verbindingen tot stand komen. De methodiek van Verbindende Communicatie biedt mensen concrete tools om dit mogelijk te maken. Beter zorgen voor jezelf én daarbij ook mee blijven zorgen voor de ander, met als resultaat dat frustraties tot rust kunnen komen in jezelf.

Programma

 

9u: Onthaal

 

9u30: Introductie Verbindende Communicatie

 

11u: Pauze

 

11u15: Empatisch luisteren

 

12u30: Lunch

 

13u30: Toepassingen in de praktijk met voorbeelden en rollenspel

 

16u: Afronden/wat neem ik mee

 

Einde voorzien rond 17u

Datum

Zaterdag 18 april 2020

Locatie

Klooster 12: Ceciliastraat 6, 2500 Lier

Prijs

Leden VFvD €120

Niet leden €150

Inclusief koffie/thee, syllabus en aanwezigheidsattest

 

Inschrijving mogelijk tot 8 april 2020. De cursus gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Er zijn maximaal 14 plaatsen voorzien.

Inschrijving is definitief na inschrijving en betaling, met vermelding van ‘naam+VC2020′ op rek.nr. IBAN BE87 7390 1783 7994 & BIC: KREDBEBB tnv. Vlaamse Federatie van Doula’s vzw

Zodra de betaling gebeurd is, ontvang je een bevestigingsmail (gelieve deze af te drukken en mee te brengen) 

 

Voor meer info: workshop@dedoula.be

Bij annulatie

Tot 1 maand voor de aanvang van de cursus wordt het bedrag teruggestort verminder met 10% administratiekosten. Binnen de maand voor de aanvang van de cursus wordt het bedrag niet teruggestort. Indien een andere persoon je plaats kan innemen, betalen we het inschrijvingsgeld terug verminderd met 25% administratiekosten.

Bij afwezigheid op workshop kunnen enkel leden omwille van doula-begeleidin een waardebon ontvangen voor een volgende workshop georganiseerd door VFvD.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.