Workshop zwangerschapsmassage 2023 Datum nog te bepalen!​

Workshop Zwangerschapsmassage 2023

Wanneer je als doula of vroedvrouw werkt met zwangeren, zou je hen misschien ook willen masseren. Of je geeft al deelmassages, maar zou graag volledige lichaamsmassages willen geven. De band die je opbouwt met je zwangere, verdiept zich door haar fysiek aan te raken.

In 3 dagen leer je de basistechnieken van massage, hoe aan te raken en specifiek hoe je zwangeren kunt masseren. Ook gaan we in op veiligheid en contra-indicaties.

We werken in een kleine groep van maximaal 14 deelnemers, met twee docenten. Hiermee is er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor oefenen en vragen. We oefenen op elkaar; al is dat op de blote huid, degene die gemasseerd wordt is grotendeels bedekt tijdens de hele massage. Marlies Phielix ondersteunt in de persoonlijke begeleiding.

De training is toegankelijk voor eenieder die veel met zwangeren (professioneel) werkt: doula’s, vroedvrouwen, kraamverzorgenden, zwangerschapsyogadocenten. Als je massage ervaring hebt en minder kennis van zwangerschap en bevallen, neem contact op: joyce@biadoulatraining.com 

Meer informatie over de trainers, Joyce Hoek-Pula: http://www.embracingbirth.nl/over-mij/ en over Marlies Phielix: https://www.doulamarlies.nl/over-doula-marlies/over-mij/

Data: Nog te bepalen in 2023 – in het Nederlands 

Locatie : Te bepalen

Tijdstip: telkens van  10.00-17.30 uur

Minimum deelnemers 12 – maximum 14 deelnemers.  Indien onvoldoende inschrijvingen wordt het volledige bedrag teruggestort.

Prijs incl.21 % BTW

Niet leden VFvD 

Leden VFvD :  

Accreditatie bij NBvD: 12 bijscholingspunten.

De cursus wordt in het Nederlands gegeven. Het materiaal is in het Nederlands. 

Annuleringsbeleid:

Tot 30 dagen voorafgaand aan de eerste dag van de bijscholing: krijg je het workshopbedrag retour, minus € 75,- administratiekosten. Daarna vindt geen teruggave van het cursusbedrag meer plaats.

Mocht je een dag(deel) missen wegens ziekte of doordat je weggeroepen werd naar een bevalling, dan kijken we of we voorafgaand aan de volgende bijeenkomst een korte ‘catch up’ kunnen doen (eventueel per zoom het theoretische gedeelte). 

Dag 1. 10.00-17.30 uur:

Introductie, contra-indicaties, aanraken, techniek van masseren, heupen, bovenbenen, onderbenen, voeten

Dag 2. 10.00-17.30 uur

Heupen, billen, rug, armen, polariteit, nek, gezicht, borsten.

Dag 3. 10.00-17.30 uur

Volledige massage & oefenen op zwangeren (onderbenen/voetmassage & buikmassage).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.