Cindy Maquoi

Bio

Hallo, ik ben Cindy en woon samen met mijn partner, 2 zonen en 2 honden in het prachtige Eigenbilzen.
Ik geloof zeer sterk dat het leven je brengt waar je hoort te zijn. Heel wat jaren geleden hoorde ik voor het eerst het woord “doula”. Ik was onmiddellijk overtuigd toen ik leerde wat een doula kan bieden.
Dit idee heeft me tot op de dag van vandaag niet meer losgelaten. Het was dus voor de hand liggend dat ik deze weg verder zou bewandelen, dus startte ik de opleiding.
Dankzij de opleiding kreeg ik een andere, holistische kijk op zwangerschap en geboorte. Deze nieuwe inzichten roepen vaak de gedachte op : “had ik dit zelf geweten 12 jaar geleden, dan had ik het anders gedaan”.
De kiem van mijn nieuwe avontuur werd echter veel eerder al gelegd. De geboorte van mijn eigen kinderen leidde mij richting de alternatieve zorg. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster in het leven sta en bewuster ben van waar mijn passie ligt : het helpen van mensen. Het leven brengt je waar je hoort te zijn. Ik ben dus ook zeer dankbaar dat deze 2 prachtkinderen op mijn pad zijn gekomen en mij gebracht hebben waar ik thuis hoor.
Ik zie het nu als mijn missie om ervoor te zorgen dat jullie bewuste keuzes kunnen maken met zoveel mogelijk juiste informatie. Door mij steeds te blijven scholen, wil ik jullie op een zo uitgebreid mogelijke manier kunnen ondersteunen (bv. zwangerschapsmassages, holistic pulsing , en nog zoveel meer).
Laten we er samen voor zorgen dat jullie wondertje op een zachte manier kan landen in deze wereld. Zien jullie het zitten om deze prachtige weg samen af te leggen?
Lieve groetjes,
Cindy

Specialisaties