Contact

Laat van je horen, we luisteren graag!

Heb je een specifieke vraag en vind je het antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Contacteer ons gerust, we staan voor je klaar.

Vragen?

Contact

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Door te klikken op de knop ‘Verstuur bericht’, geeft u toestemming tot de verwerking van uw persoonsgegevens door Vlaamse Federatie van Doula’s vzw (Overwegstraat 27, 3910 Pelt, België), de verwerkingsverantwoordelijke, voor de volgende doeleinden: (i) met u te communiceren; (ii) relatiebeheer met contacten; en (iii) (markt)onderzoek en analyse uit te voeren.

U heeft het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken Dergelijke intrekking heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking voorafgaand aan de intrekking. U heeft tevens het recht om kosteloos en te allen tijde bezwaar te maken tegen de verdere verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden. U heeft recht op toegang en rectificatie of verwijdering van uw persoonsgegevens, of beperking van de verwerking, of om bezwaar te maken tegen de verwerking. U heeft ook recht op gegevensoverdraagbaarheid en het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. Om uw marketingvoorkeuren te wijzigen of uw rechten uit te oefenen, kunt u mailen naar persoonsgegevens@dedoula.be.

Meer info over uw rechten en hoe wij uw persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en delen, vindt u in ons volledig Privacybeleid.