Melissa Huylenbroeck

Bio

Lieve Jij,

Proficiat met de zwangerschap!
Ik ben Melissa Huylenbroeck, 42 jaar, geboren en getogen te Rupelmonde en afgestuurd als juweelontwerpster. Op 37 jarige leeftijd heb ik mijn man leren kennen. Caloa” is een verwijzing naar onze 2 prachtige kindjes. In 2019 zijn wij trotse ouders geworden van ons sterrezoontje Castor en na een intens traject is op 21 februari 2023 ons dochtertje Loa geboren. Hierdoor is mijn vuurtje aangewakkerd voor alles wat met zwangerschap, geboorte en de onvoorwaardelijke liefde voor je kind te maken heeft.

Zijn jullie op zoek naar een liefdevolle geboortereis?
Er is niks zo mooi dan een kindje dat groeit in je buik. Dat je al die maanden al mag koesteren alvorens het op de wereld wordt gebracht. Zou het dan ook niet mooi zijn als je deze verbinding tijdens de geboorte verder kan zetten. Voor moeder, partner en kind is het zo belangrijk om dit op een rustige, mooie serene manier te kunnen beleven. Daarom wil ik er voor jullie zijn. Om jullie tijdens de zwangerschap en de bevalling te ondersteunen en te begeleiden op een manier die voor jullie aangenaam voelt. Samen gaan we op zoek naar wat jullie wensen zijn en met heel veel liefde stellen we een geboorteplan op.

Wat kan ik jullie aanbieden,

  • Na een vrijblijvende kennismaking volgen er nog 3 prenatale gesprekken
  • Ik ga jullie verschillende opties aanrijken van wat er allemaal mogelijk is. Ook kunnen we samen enkele technieken overlopen die je samen met mij of je partner kan doen die kunnen helpen om de bevalling vlotter te laten verlopen
  • Je kan mij steeds contacteren via telefoon of whatsapp voor allerlei vragen. – Vanaf week 37 tot de geboorte ben ik stand-by.
  • Continue aanwezigheid en begeleiding tijdens de bevalling.
  • Ik schrijf voor jullie een geboorteverhaal en neem foto’s indien jullie dit wensen en in de mate dit mogelijk is. Deze worden dan op een usb stick bezorgd.
  • Na de geboorte kom ik dan nog eens langs voor een nagesprek waar alles nog eens overlopen en waar ik nog eventuele vragen van jullie kan beantwoorden.
  • Er is ook de mogelijkheid om een placenta afdruk te laten maken en/ of een moedermelkjuweeltje.
    Laten we samen schrijven aan jullie mooiste verhaal…
    Veel liefs hopelijk tot snel,
    Melissa

Ik werk onder verenigde producties VZW