Alexandra Fleisher

Bio

Hallo lieve mama’s-to-be,

Ik ben Alexandra, 40 jaar en mama van 3 schatten van kinderen. (17, 14 en 6 jaar)

De stap naar Doula zette ik na aanleiding van mijn eigen ervaringen in een periode toen ik als persoon het meest kwetsbaar was. Ik besefte op dat moment meer dan ooit dat er naast een degelijke medische ondersteuning, een heel grote nood is aan passende emotionele en psychologische begeleiding.

Dit zowel van het professionele team, als van je eigen sociaal netwerk (partner, familie, vrienden). Als Doula maak ik deel uit van dit netwerk en zorg ik voor een evenwichtige samenwerking. Elke Doula heeft natuurlijk haar eigen aanpak en visie die nauw aansluit bij haar persoonlijkheid. Ik ben een sociaal, open persoon, die graag lacht en voor een ontspannen sfeer zorgt. Ik heb (al zeg ik het zelf) heel wat levenswijsheid en –ervaring door alle watertjes die ik al heb moeten doorzwemmen en doe mijn job met hart en ziel.

Als doula vind ik het belangrijk een goed evenwicht te bewaken tussen professionaliteit en de luchtigheid die sommige situaties vragen.

Ik ondervind dat er de dag van vandaag nog steeds veel onwetendheid leeft rond het vrouwelijk welzijn, de bevalling en de periode erna… Niet iedereen zit op een roze wolk of voelt zich direct “mama”… Ik sta met mijn beide voeten op de grond en wil die taboes doorbreken.

U kunt bij mij met alles terecht!

Naast mijn opleiding als zwangerschaps- en bevallingscoach heb ik ook een diploma klinisch psychologie op zak. Ik ben dan ook perfect drietalig: Nederlands, Frans en Engels

En met al deze bagage sta ik te popelen om ook u te ondersteunen bij de magie van het leven geven…

I love my job ❤️

Liefs

Alexandra

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak te maken, ben ik steeds via email of telefonisch bereikbaar.
Ik ben actief in een straal van 20 km rond Antwerpen. Woon je buiten deze straal kunnen we altijd overleggen wat mogelijk is.