Bieke Dewulf

Bio

Hallo,

Mijn naam is Bieke, geboren in 1987, wonend in Lissewege (Brugge) samen met Cedric en 2 kindjes Theo & Luna. Verschillende levenservaringen hebben mij op mijn pad & in de geboortewereld gebracht. Mijn liefde voor de mens & het leven en mijn passie & fascinatie voor het fysieke, mentaal-emotionele & spirituele aspect van het mens-zijn maken dat geboortewerk mij op het lijf geschreven is. Ik leef graag in het hier & nu, van dag tot dag en ben van nature rustig & geaard.

Met kennis, een luisterend oor, tips & tricks en continue steun waak ik mee over jouw zelfvertrouwen, ontspanning & innerlijke kracht.

Mijn droom is om het bewustzijn rond zwangerschap & geboorte te verruimen zodat vrouwen en hun geboortepartner vol vertrouwen naar de bevalling toeleven. Het is en blijft een prachtige, magische levensgebeurtenis die alle aandacht verdient.

Naast individuele doula-begeleidingen, geef ik ook prenatale cursussen, waaronder Ontspannen bevallen met HypnoBirthing®.

Je mag me contacteren voor zowel een bevalling thuis, in het ziekenhuis of in het geboortehuis.

Regio Oostkust (De Haan – Blankenberge – Knokke-Heist) + Brugge & omgeving.

Je kan me telefonisch of via sms, whatsapp of e-mail contacteren voor meer info of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Samen voor een zachte landing op aarde.

Veel liefs, Bieke

Specialisaties