Caroline Devulder

Bio

Mijn naam is Caroline, mama van 2 kindjes, geboortefotografe en doula.
Sinds de bevalling van mijn zoontje ben ik me gaan onderdompelen in de mama-wereld. Ik werd naast geboortefotograaf ook doula zodat ik andere mama’s en hun partner zou kunnen ondersteunen bij hun bevalling. De beste beslissing ooit want dit “beroep” heeft me zoveel rijker gemaakt. Sindsdien enkele jaren ben ik fulltime doula en geboortefotograaf om mijn koppels nog beter te kunnen begeleiden.

Een geboorte is iets uniek en zo bijzonder. Het is iets waar iedere vrouw positief zou moeten op kunnen terug kijken. Wat eigenlijk een heel natuurlijk proces is wordt tegenwoordig vaak in banen geleid. Ik ben er echter van overtuigd dat iedere vrouw de kracht in zich heeft om op haar eigen manier nieuw leven te schenken.

Mijn doel als doula is koppels te begeleiden om van de bevalling een positieve ervaring te maken. Met of zonder pijnstilling, op eigen kracht, thuis of in een ziekenhuis. Mijn belangrijkste taak is om er voor te zorgen dat jullie met een goed gevoel terug kijken op de bevalling en de overgang naar het ouderschap goed wordt ingezet.

Sinds 2019 ben ik ook een webshop voor mama’s gestart met onder andere borstvoedingsthee om mama’s nog beter in de watten te leggen.

In 2020 werd ik hypnobirthing docent zodat ik koppels nog beter kan voorbereiden op een zachte geboorte.

Willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Aarzel niet om me te contacteren. Ik kijk er alvast heel erg naar uit !

Groetjes,
Caroline