Céline Hutse

Bio

Hey lieve vrouw

Sinds 2015 mag ik me, na een lang fertiliteitstraject, trotse mama noemen van onze eerste zoon Lucas.

Sinds 2020 mama van onze tweede zoon Wout en had ik een helende badbevalling, helemaal naar mijn wensen.

Als doula heb ik de missie om vrouwen te begeleiden bij trauma’s en naar een ontspannen en geïnformeerde zwangerschap en kraamtijd. Zo sta jij volledig in je kracht tijdens de geboorte van je kind en voel je je gedragen tijdens die belangrijke eerste duizend dagen.

In mijn jeugd en als volwassene zijn mijn fysieke grenzen meermaals overschreden. Hoe moeilijk dat ook was, het heeft mij na verschillende opleidingen en lichaamswerk uiteindelijk nog meer in mijn kracht gezet. En dat wil ik ook voor jou. Ik begrijp maar al te goed dat je het moeilijk vindt om je zo intiem te laten begeleiden tijdens de geboorte van je kind. Als doula hou ik daarom enorm rekening met jouw wensen en behoeften en heb ik alle respect voor jouw keuzes.

Ik specialiseerde me in het helen van (vroeg)kinderlijk seksueel misbruik en grensoverschrijdende handelingen. Daarnaast ook aromatherapie, zwangerschapsverlies, stilgeboorte, zwangerschapsyoga- en massage.

We gaan samen op weg naar een meer ontspannen en geïnformeerde zwangerschap en bevalling. Ook je partner is heel welkom.

Als doula help ik je om emotioneel en fysiek los te laten, zodat je in alle vrijheid jouw kracht kan (her)ontdekken.

Mijn doulabegeleiding is een aanvulling op de medische zorg. De nadruk ligt op jou geruststellen, aanmoedigen en het bieden van fysiek contact en comfort aan jou als aanstaande ouder.

Eerder op zoek naar een geboorteritueel voor je baby of een placentaprint? Ook dat is mogelijk!

Wil je leer weten wat ik voor je kan doen, of voelen of we een klik hebben?

Je kan op mijn website een gratis intakegesprek aanvragen.

Ik kijk er alvast naar uit met je te verbinden…

Veel liefs

Céline

Berendries 74

9660 Brakel