Cynthia Bracke

Bio

Lieve toekomstige ouders,

Ik ben Cynthia.Doula & fotograaf.
Mama van 2 schatten, Maily en Steal.

Ik ben sinds enkele jaren een echte “Birth nerd” geworden. Alles wat met zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en eerste levensjaren van een kindje in het gezin te maken heeft boeit me enorm en heeft er voor gezorgd dat ik me hierin gaan verdiepen ben.

Ik denk dat mijn verhaal gestart is toen ik 9 jaar was, toen werd ik grote zus en mocht ik aan de zijde van m’n mama staan. Ik ging mee naar de gynaecoloog, zorgde voor haar en mocht mee naar de bevalling. Ook bij de volgende zwangerschap van m’n mama stond ik aan haar zijde.

De jaren gingen voorbij en ik ging in een hele andere sector gaan studeren en gaan werken. Gelukkige heeft m’n passie voor fotografie me teruggebracht naar de bevallingen. Ik ging baby’s en kindjes gaan fotograferen en ging mezelf gaan verdiepen en specialiseren in geboortefotografie.

Als geboortefotograaf sta ik aan de zijlijn van toekomstige ouders en geniet ik elke seconde van de eer om erbij te mogen zijn en dat vast te mogen leggen. Maar ik miste iets, vele mama’s vroegen raadt of vonden rust en steun bij me. En ik, ik wilde hierin verder, ik wilde dat ik de mama en partner gegronder kon antwoorden of bijstaan in tips en tricks tijdens hun weg. Ik wilde zeer graag als tijdens hun zwangerschap of hun weg hiernaar al hun steun en toeverlaat kunnen zijn.

Als Doula en geboortefotograaf sta ik nu steviger in m’n schoenen door mezelf nog meer te gaan verdiepen om jullie als toekomstige ouders bij te staan in de weg naar jullie wondertje.

Alles begint een kennismakingsgesprek waar er een klik is met jullie en jullie met mij. Bij jullie voldoende en juist te informeren over de keuzes die allemaal kunnen gemaakt worden, en over alle mogelijkheden er eigenlijk allemaal wel zijn.

Een geboorte is iets uniek en bijzonder. Het is iets wat een heel natuurlijk proces is maar dat wordt tegenwoordig vaak in medische handelingen geleid. Mijn doel als Doula is om koppels te begeleiden zodat we samen van de bevalling een positieve ervaring kunnen maken. Gelijk op welke manier, met of zonder pijnstilling, thuis, in het ziekenhuis of in eigen kracht.

Willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Aarzel dan niet om me te contacteren. Ik kijk er alvast naar uit jullie te ontmoeten!

Liefs,
Cynthia Bracke
Doula en Geboortefotograaf
Grote Baan 283, 9930 Zomergem