Daisy Neven

Bio

Namasté , 

Ik ben Daisy , gelukkig getrouwd met Frederick en samen zijn we gezegend met 3 kinderen. Fausto, Austin en Anna-Belle.

Je kan als zwanger koppel op mij als Doula steunen tijdens de zwangerschap, geboorte en de nodige tijd erna. 

Waar ik je graag als Doula mee wil ondersteunen is dat eens jullie je baby in je armen sluiten en het op groeit tot een liefdevol persoontje , jullie er als ouders met een gelukkig, voldaan en  dankbaar gevoel naar de geboorte terug kunnen kijken. 

Het gaat hier niet om dat een betere geboorte enkel een thuisgeboorte is, of enkel in het ziekenhuis, of enkel een onderwatergeboorte of enkel een natuurlijke geboorte.

Het gaat er wel om dat jullie als aanstaande ouders goed voorbereid zijn, geïnformeerd zijn, weten wat jullie willen, in jullie eigen kracht staan en het volle vertrouwen hebben in jullie zelf , in je lichaam en ook het geboorte team rondom jullie. 

De geboorte van jullie baby is iets wat je hele leven lang bij blijft, De manier waarop je geboren wordt vormt jouw vermogen om gezonde relaties aan te gaan vanuit liefde, inlevingsvermogen en vertrouwen gezien zijnde vanuit de geboortepsychologie. Hier wil je als aanstaande ouders toch bewust mee omgaan en je baby de beste mogelijke start van zijn leven geven.

Omarm de moederkracht in jezelf want wat je gelooft is waar. 

Veel liefs, Daisy