Desiree Duyzings

Bio

Zwangerschap en geboorte zijn thema’s die mij al een lange tijd in beroering brengen.
Tijdens de bevalling van ons 4e kindje en eerste meisje, gebeurde er iets in mij dat zo life changing was….ik mocht ervaren hoe ik in mijn eigen kracht kwam te staan en hoe ik op basis van mijn gevoel en de verbinding met mijn kindje, die keuzes kon maken waardoor wij een prachtige thuisbevalling in bad mochten meemaken!
De weken erna zat ik op een roze wolk en voelde ik de sterke drang om dit gebeuren te delen met andere vrouwen en moeders en hun partner.
Maar ook om dit toe te wensen aan vrouwen, dat zwangerschap en geboorte zo iets moois en bijzonders is en dat dit mag en kan vanuit liefde en kracht!
De start werd gemaakt om te zoeken op welk gebied en hoe ik dit het beste kon delen en verspreiden en de opleiding Vroedkunde kwam om de hoek.
JA! dit wil ik doen, aan de bron staan en vrouwen en partners bewust maken, steunen en hun begeleiden tijdens dit proces.
Dit maakte dat ik heel veel ben gaan lezen over zwangerschap, medische boeken van de opleiding vroedkunde, over hoe een baby de bevalling ervaart, hoe zij zacht geboren kunnen worden, hoe de geboorte wereld door de jaren heen is verandert in b.v. medisch ingrijpen en de angst die wordt gecreëerd.
Lezingen over Birth Imprints en hoe ons mooi vrouwen lichaam werkt tijdens zwangerschap en bevalling.
Ik voelde in heel mijn wezen dat dit iets is waar ik mijn werk van wil maken, dit werd iedere keer bevestigd.

Er waren twee mooie kindjes die besloten dat ze bij mij wilde groeien en geboren wilde worden en zo werd ik in september 2018 moeder van een twee eiige tweeling.
Zij hebben zoveel persoonlijke processen in gang gezet en was de mooiste zwangerschap die ik mocht ervaren, omdat deze twee kindjes mij volledig in mijn kracht zette en ik hele duidelijke keuzes kon maken, zij mij leidde in die route te kiezen die het beste bij ons paste, om hun de geboorte te geven die ik voor hun wenste en om volledig uit de angst te stappen.

De opleiding Vroedkunde paste niet meer binnen ons grote gezin van 6 kinderen, maar het bleef borrelen, ik kon het niet loslaten.
In het voorjaar 2019 ben ik gaan zoeken en de opleiding tot Doula kwam op mijn pad en voelde dat dit het gene was wat ik zocht!
Met heel veel enthousiasme en zin ben ik in september 2019 gestart met de opleiding, waarin ik alleen maar bevestiging voelde dat dit mijn pad is.

Ik wil er zijn voor koppels om hun bij te staan, weg wijs te maken in geboorteland en hun het gevoel te geven dat zij de geboorte kunnen creëren die zij voor hun baby wensen.
Om er volledig voor hun te zijn en samen dit transformerende proces in te gaan en de geboorte van hun baby, maar ook als moeder en vader te vieren.
Ik sta open voor jullie vragen en kijk graag mee naar jullie wensen, gedachten en gevoelens en kijk erna uit om jullie te bij te staan.
Neem gerust contact met mij op!

Lieve groet,

Desiree

Wonend in Nederland, te Heerlen (Zuid Limburg)