Elien Massart

Bio

Hallo,

Mijn naam is Elien en in Juni 2019 werd ik na een heftige maar mooie bevalling mama van onze kleine krijger Ronin. Naast mama ben ik ook plus-mama van Lester.

Mijn rots in de branding in dit alles is Edward.

Tijdens mijn bevalling was ik vrij goed voorbereid, en heb hierdoor bewuste keuzes gemaakt. Al ging alles niet als gepland, door de constante steun die ik kreeg van mijn vroedvrouw en partner kon ik vol vertrouwen bevallen.

Omdat ik als kleuterleidster al lang thuis was door mijn zwangerschap en geen vaste plek in het onderwijs heb begon ik na te denken over een andere job.
Na de geboorte van Ronin was ik helemaal in de ban van zwangerschap, bevallen en alles wat er mee komt kijken.  Nadat ik gevraagd werd om mee naar een bevalling te gaan kwam de doulaopleiding van de vlaamse doula federatie op mijn pad en ik wist dat dit was wat ik zocht. Ik wil vrouwen ondersteunen om een mooi geboorteverhaal te schrijven. Een geboorte kan je niet overdoen en daarom is het ook belangrijk om geïnformeerde keuzes te maken.

Naast Doula heb ik ook een groot hart voor een gedragen start en kan jullie als draagconsulent ook bijstaan bij draagvragen.

Heb je nog vragen, of zin om samen een mooi geboorteverhaal te schrijven?
Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Veel liefs en warmte

Elien

Momma Yeti