Evelien Bauters

Bio

Dag lieve vrouwen,
Ik stel me graag even voor. Mijn naam is Evelien, 40 jaar jong. Mijn leven wordt verrijkt door mijn man, 3 prachtige jongens en onze poes die we op 5-jarige leeftijd adopteerden. Ik woon in het landelijke Alken en naast doula werk ik als kraamverzorgende waar ik mama’s tijdens die eerste, bijzondere weken na de geboorte mag ondersteunen. Een luisterend oor bieden, het huis vullen met de geuren van vers gemaakte voeding, een stapel was wegwerken, even de zorgen voor babytje overnemen zodat mama kan rusten… alles waar ze nood aan heeft om die rust te vinden die voor haar nodig is om te kunnen verbinden met haar baby en zichzelf.


De rode draad doorheen mijn job als kraamverzorgende trek ik graag door naar het doula zijn, nl. rust brengen. Jou helpen de rust en het vertrouwen te vinden dat je nodig hebt om vol vertrouwen de bevalling en het ouderschap in te gaan. Dit doe ik door jou centraal te stellen, echt naar jou te luisteren, je energie aan te voelen en samen het pad te kiezen dat bij jou past want elke doula begeleiding ziet er anders uit en is volledig op jou afgestemd. De tools die ik hiervoor inzet zijn o.a. mediteren, acupressuur, reiki, rebozo,… Je kan tijdens deze momenten even ontsnappen aan de drukke wereld en in jouw lichaam duiken om contact te maken met jezelf en je babytje om zo tot rust komen. Dit kan je helpen om te voelen welke keuzes bij jou passen en om jouw juiste pad uit te stippelen.


Spreekt het idee van rust in je hoofd en je lijf je aan? Wil jij ontdekken wat je noden zijn, hoeveel kracht je in je hebt en dit ook uitdragen? Dan zijn wij misschien wel de ideale match. Ik geloof in jou, jij ook?
Liefs,
Evelien

Specialisaties