Ine Geerts

Bio

Ik stel mezelf graag eventjes voor. Ik ben Ine Geerts, de vrouw achter Ine-Mini, zelf geboren in het jaar 1991, in een vorig leven leerkracht lager onderwijs, gecertificeerde doula en fotograaf. Ondertussen ben ik zelf ook mama van ons zoontje, Staf.

Al van kleins af aan word ik aangetrokken tot alles wat met zwangerschap en bevallingen te maken heeft. Het heeft me altijd al geïnteresseerd.
Mijn mama citeert nog steeds: “Als ik later groot ben, wil ik baby’s en mama’s gaan helpen in Afrika”. Een uitspraak van mezelf, op 4-jarige leeftijd, die me nog steeds achtervolgt.

Nu ik de opleiding tot doula heb gevolgd, merk ik dat dit mij énorm veel energie geeft en dat mijn eigen peuterversie gelijk had! Straf dat zo’n uk al kan voelen dat er een passie kriebelt. Ik wil steeds meer ontdekken…

Ik geloof dat een geboorte van een kindje een mooie herinnering moet zijn en een koppel/gezin dichter naar elkaar toe moet kunnen brengen. Dit heb ik zelf ook mogen ervaren bij de geboorte van mijn eigen zoon. En dat gun ik iedere ouder toe!
Hierbij wil ik helpen. Zo wil ik graag de ondersteuning zijn die er mee voor zorgt dat iedereen zich gehoord, gewaardeerd en betrokken voelen.

Het is ten slotte zo’n wondermooie gebeurtenis! Een gebeurtenis die je je hele leven bij zal blijven.

Ook in de eerste, soms verwarrende en intense, weken na de geboorte wil ik graag klaarstaan voor jullie.

Tot slot combineer ik de passie rond babietjes, gezinnen en zwangere mama’s met fotografie.
Een zwangerschap, bevalling/geboorte en die eerste weken van een baby zijn enorm kostbare en emotionele gebeurtenissen.
Gebeurtenissen die snel voorbij zijn, die ofwel erg bewust ofwel in een waas voorbij gaan. Daarom is het zo erg belangrijk om deze momenten te vangen en voor altijd vast te leggen. Voor jezelf, voor de herinnering en eventueel voor een emotionele verwerking van alle processen die je wereld op z’n kop kunnen zetten. Daarom beschouw ik dit als meer dan louter fotografie.

Wil je graag meer weten over mij of over mijn aanbod: stuur me gerust een berichtje met al je vragen.

Groetjes,

Ine van Ine-Mini

Regio: Alles binnen een straal van 1u rijden vanuit Lommel