Inneke Van Mechelen

Bio

Ik ben Inneke, mama, fotograaf en doula. Zelf 4 keer mama worden, 4 keer duiken in een hoop informatie en procedures, 4 keer helemaal verschillend mogen bevallen. Mijn fascinatie en interesse in die bijzondere periodes groeide telkens weer. Maar in de kwetsbaarheid van het mama worden, moest ik ook enkele keren weer op zoek gaan naar mijn eigen krachten. Een ongelooflijke kwetsbaarheid en kracht gaan hand in hand.  Wat wil ik graag mama’s helpen om in die kracht te groeien. Als geboortepartner begeleid ik hen om hun geboorteverhaal in eigen handen te nemen. Als geboortefotograaf leg ik het vast als blijvende herinnering.

Ik ondersteun jou/jullie tijdens de zwangerschap, arbeid en bevalling en nadien.  Tijdens die reis wil ik jullie de handvaten aanreiken om de keuzes te maken die voor jou het beste zijn. Op die manier leef je vol vertrouwen toe naar jouw bevalling, niet naar de mijne of die van je medische team, jouw/jullie bevalling.

Woon je in de ruime omgeving van Leuven en wil je graag met mij op weg?  Aarzel niet om me te contacteren voor een vrijblijvend gesprek!

Enneuh, proficiat met de zwangerschap!

Inneke

Specialisaties